Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου: Οι Μαδριλένοι για το... καθήκον τους, οι Βαυαροί για να σώσουν την χρονιά

Newsroom
Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου: Οι Μαδριλένοι για το... καθήκον τους, οι Βαυαροί για να σώσουν την χρονιά

bet365

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου κοντράρονται απόψε για το ποια θα είναι η ομάδα που θα τσεκάρει το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό του Champions League.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ κέρδισε χθες ξανά την Παρί Σεν Ζερμέν, αυτή τη φορά με 1-0 στο Παρίσι και σφράγισε την πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπάγερν Μονάχου.

Οι Μαδριλένοι και οι Βαυαροί θα διασταυρώσουν τα... ξίφη τους απόψε (22:00 - Cosmote Sport 1) στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», μετά το 2-2 στον πρώτο αγώνα στην Γερμανία, προκειμένου να βρεθεί ο δεύτερος φιναλίστ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για φέτος.

Στον πρώτο αγώνα, η Ρεάλ είχε προηγηθεί με 0-1 με το γκολ του Βινίσιους στο 24ο λεπτό, όμως η Μπάγερν είχε καταφέρει να ανατρέψει το σκορ μέσα σε τέσσερα λεπτά με τα γκολ των Σανέ (53') και Κέιν (57'), προτού ο Βραζιλιάνος εξτρέμ της «βασίλισσας» σκοράρει ξανά για να διαμορφώσει το τελικό 2-2 στο 83ο λεπτό.

Οι δύο ομάδες θέλουν το ίδιο πολύ την πρόκριση, όμως η κάθεμία για διαφορετικούς λόγους. Η Ρεάλ γιατί... είναι η Ρεάλ κι αυτό είναι που ξέρει να κάνει καλύτερα, δηλαδή να κατακτά το Champions League και η Μπάγερν για να κατορθώσει να περισώσει μια χρονιά, που έχει ήδη χαρακτηριστεί αποτυχημένη μετά την απώλεια και των δύο εγχώριων τίτλων.

Σίγουρα οι Μαδριλένοι είναι εκείνοι που έχουν το προβάδισμα τόσο λόγω του know how που έχουν στον θεσμό όσο και του γεγονότος ότι δεν έχουν απουσίες, πέραν της μακροχρόνιας του Αλάμπα και του ότι παίζουν στην έδρα τους, χωρίς να τους πιέζει για κάτι το σκορ του πρώτου αγώνα, αφού μετά το 2-2 είναι ως μη γενόμενος τώρα που δεν μετράει πια και το εκτός έδρας γκολ.

Οι Βαυαροί από την άλλη δεν φτάνει που έχουν να δώσουν την μάχη αυτή σε μία από τις δυσκολότερες έδρες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, έχουν να διαχειριστούν κι ένα κάρο απουσίες (Μποέι, Μπούχμαν, Κομάν, Γκερέιρο, Σαρ) ενώ υπάρχουν και οι Ντε Λιχτ και Ντάιερ, που είναι αμφίβολοι και κρίνονται πολλά από την παρουσία τους, αφού αν παίξουν θα είναι πιθανότατα το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο του γερμανικού κλαμπ. Οι δύο τους προπονήθηκαν πάντως κανονικά χθες και αναμένεται να δώσουν το «παρών» στο βασικό σχήμα.

Το σίγουρο είναι πως απόψε θα παρακολουθήσουμε μία μεγάλη «μάχη» ανάμεσα σε δύο από τις ιστορικότερες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, με το νικητή του ζευγαριού να είναι εκείνος που θα πάει στον μεγάλο τελικό της 1ης Ιουνίου και μάλιστα ως φαβορί, έχοντας απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα