Παρί Σεν Ζερμέν - Ντόρτμουντ: O λόγος που ο διαιτητής Ορσάτο ξέσπασε σε κλάματα στο φινάλε

Ορσάτο

bet365

O Ιταλός διαιτητής, Ντανιέλε Ορσάτο, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνηση του μετά το τελευταίο του σφύριγμα στον ημιτελικό του Champions League ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Ντόρτμουντ.

Η Ντόρτμουντ «ζευγάρωσε» τις νίκες της στα ημιτελικά του Champions League κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς επικράτησε στο «Παρκ ντε Πρενς» με 1-0 και προκρίθηκε στο μεγάλο τελικό του «Γουέμπλεϊ». Διαιτητής της ρεβάνς ήταν ο Ντανιέλ Ορσάτο, ο οποίος μετά το τελευταίο σφύριγμα του ξέσπασε σε κλάματα και τράβηξε τα βλέμματα.

Ο λόγος; Το γεγονός πως αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας Champions League που διεύθυνε. Ο Ιταλός διαιτητής έχει ανακοινώσει πως θα αποσυρθεί αυτό το καλοκαίρι μετά τη συμμετοχή του στο EURO 2024.

O 48χρονος ρεφ έχει κάνει σπουδαία καριέρα, έχοντας σφυρίξει σε υψηλότατο επίπεδο, ενώ μεταξύ άλλον είχε διαιτητεύσει πριν τέσσερα χρόνια, το 2020, στον τελικό του Champions League στη Λισαβόνα, όπου η Μπάγερν είχε νικήσει την Παρί Σεν Ζερμέν (1-0). Εκείνη τη χρονιά είχε ανακηρυχθεία πό τη Διεθνή Ομοσπονδία Ιστορίας & Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS) ως ο καλύτερος διαιτητής.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα