Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου: Ήρωας Χοσέλου, ήρθε από τον πάγκο στο 81' και έστειλε τη Βασίλισσα στον τελικό με δυο γκολ μετά το 88' (vids)

Xoselou

bet365

Ο Χοσέλου πέρασε ως αλλαγή κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στο 81' και με γκολ στο 88' και στο 90+1' υπέγραψε τη μεγάλη πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League.

Ο Χοσέλου ήταν η χρυσή αλλαγή του Κάρλο Αντσελότι! Ο Ιταλός τεχνικός έβαλε τον Ισπανό σέντερ φορ στο 81ο λεπτό του ημιτελικού της Ρεάλ με την Μπάγερν Μονάχου στη Μαδρίτη, ο 34χρονος επιθετικός πέτυχε τα δυο γκολ της ανατροπής και έστειλε τη Βασίλισσα στον μεγάλο τελικό του Champions League στο Λονδίνο.

Στο 88' ο Βινίσιους σούταρε εκτός περιοχής, ο φανταστικός μέχρι εκείνη τη στιγμή Νόιερ δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα και στην επαναφορά ο Χοσέλου ισοφάρισε. Στο 90+1' από την προσπάθεια του Νάτσο η μπάλα έφτασε στον Ρούντιγκερ, ο Γερμανός έκανε το γύρισμα και εξ επαφής ο Ισπανός φορ έκανε το 2-1 και έστειλε τους Μερένγκες στο μεγάλο ραντεβού του Λονδίνου για να διεκδικήσουν το 15ο τρόπαιο τους.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα