Τα highlights από τον ημιτελικό Ρεάλ Μαδρίτης-Μπάγερν Μονάχου που έστειλε τους «μερένγκες» στον τελικό του Champions League (vid)

Newsroom
rea.jpg

bet365

Υστερα από ένα ματς όπου... έσπασαν καρδιές και οι Βαυαροί διαμαρτύρονται για τη διαιτησία, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 2-1 της Μπάγερν Μονάχου και πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό του Champions League.

Το «εισιτήριο» για τον τελικό του Champions League όπου θα αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ πήρε χθες (9/5) η Ρεάλ Μαδρίτης, όταν μετά από ένα ματς που έσπασαν... καρδιές επικράτησε 2-1 της Μπάγερν Μονάχου στον δεύτερο ημιτελικό του ζευγαριού και σε συνάρτηση το 2-2 της Γερμανίας απέκλεισε τους Βαυαρούς.

Οι οποίοι άνοιξαν το σκορ στο 68' με τον Ντέιβις, αλλά στο φινάλε... μίλησε ο Χοσέλου καθώς ισοφάρισε αρχικά στο 88' και έπειτα, στο 90'+1', διαμόρφωσε, μέσω το VAR, το μετέπειτα τελικό αποτέλεσμα, καθώς αρχικά το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφ σάιντ.

Στο 90'+13' οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα με τον Ντε Λιχτ αλλά το γκολ του δεν μέτρησε ποτέ καθώς είχε ήδη σηκωθεί η σημαία του βοηθού και ο ρέφερι Μαρτσίνιακ έδειξε πως το παιχνίδι είχε σταματήσει, άρα δεν μπορούσε να επέμβει το VAR. Αυτή η υπόδειξη προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες όλων στην Μπάγερν.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα