Χοσέλου για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του: «Μετάδοση στις 3 το ξημέρωμα, η γυναίκα μου κοιμάται...» (vid)

Χοσέλου για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του: «Μετάδοση στις 3 το ξημέρωμα, η γυναίκα μου κοιμάται...» (vid)

Newsroom
χοσέλου

bet365

Ο Χοσέλου, πρωταγωνιστής της Ρεάλ Μαδρίτης στην επική πρόκριση επί της Μπάγερν, μίλησε στη μικτή ζώνη για το ποια είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του με... την άδεια της γυναίκας του.

Ο Χοσέλου πρωταγωνιστής της Ρεάλ Μαδρίτης στη νίκη - πρόκριση επί της Μπάγερν στον τελικό του Champions League, είναι πατέρας δύο παιδιών, και ρωτήθηκε για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του, αφού συνέκρινε τα δύο γκολ του με τη γέννηση των παιδιών του: «Δεν νομίζω», είπε. «Νομίζω ότι ουφφφ... αν το μεταδώσεις αυτό στις 3 το πρωί όταν η γυναίκα μου κοιμάται...», αστειεύτηκε ο άσος της Ρεάλ. «Νομίζω ότι η γυναίκα μου θα μου έδινε την άδεια αυτή τη στιγμή να τα βάλω στο ίδιο ύψος», κατέληξε.

Από την πορεία του 2022 σε αυτή του 2024: «Αυτό είναι συναίσθημα, αυτό είναι να είσαι Μαδριδίστας. Έζησα κι εγώ εκείνη την εποχή πολύ όμορφα γιατί εκείνη τη στιγμή πήγα να υποστηρίξω τον Καρβαχάλ. Το έζησα σαν να ήταν ένας ακόμα στο σπίτι μου. Είμαι πολύ κοντά του και ήμουν πολύ χαρούμενος που μπόρεσε να το κερδίσει. Τώρα είναι η σειρά μου, κοντά σε αυτόν και σε όλους τους συμπαίκτες μου», είπε ο Χοσέλου για να εξηγήσει το ταξίδι του στο Παρίσι για να απολαύσει τη νίκη της Μαδρίτης επί της Λίβερπουλ ως ένας ακόμα οπαδός.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα