Έδειξε βίντεο με Μπάρτσα ο Λεμονής και σκέφτεται σχήμα δίχως καθαρό φορ

Δημήτρης Τομαράς
Έδειξε βίντεο με Μπάρτσα ο Λεμονής και σκέφτεται σχήμα δίχως καθαρό φορ

bet365

Ο Λεμονής έδειξε την Δευτέρα βίντεο με ματς της Μπαρτσελόνα ρίχνοντας βάρος σε αμυντικές οδηγίες και ενώ ετοιμάζει σχήμα δίχως καθαρόαιμο φορ για το Καμπ Νου.

Αρκετή ανάλυση με προβολή βίντεο από ματς με την Μπαρτσελόνα δίνοντας έμφαση στην άμυνα είχε την Δευτέρα στον Ρέντη ο Λεμονής. Ο Έλληνας κόουτς ζήτησε από τους παίκτες του να είναι όσο πιο... συγκρατημένοι γίνεται με κοντά τις γραμμές, με προσοχή στις μεταβιβάσεις τους και γενικότερα να μην δώσουν χώρο στους Καταλανούς. Επίσης ο Τάκης Λεμονής θύμισε στους παίκτες του πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε ξέρει καλά τον Ολυμπιακό από το διπλό πέρασμά του στην ομάδα. Ως προς το σχήμα κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου ο ερυθρόλευκος προπονητής σκέφτεται μία όσο το δυνατόν πιο αμυντική διάταξη και χωρίς τον Τζούρτζεβιτς βασικό φορ.

Σκέφτεται δηλαδή σοβαρά την έκπληξη να χρησιμοποιηθεί κάποιος μεσοεπιθετικός ως «ψεύτικο 9άρι». Να μην υπάρχει δηλαδή κλασικός επιθετικός μπροστά. Παίκτες όπως οι Προτό, Μποτία, Κούτρης, Ομάρ, Ρομαό, Ζντιέλαρ και Οτζίτζα Οφόε θα είναι στα βασικά πλάνα. Πάντως δεν έχει εγκαταλειφθεί το πλάνο με τρεις στόπερ, όπως σας έχουμε τονίσει ήδη. Σε μία τέτοια περίπτωση οι Μποτία, Ένγκελς και Νικολάου θα έχουν τον πρώτο λόγο για τριάδα στο κέντρο της άμυνας.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα