Η αίσθηση για ίδιο σχήμα με Μπαρτσελόνα στην Λισσαβώνα

Δημήτρης Τομαράς
Η αίσθηση για ίδιο σχήμα με Μπαρτσελόνα στην Λισσαβώνα

bet365

Στις τάξεις των παικτών του Ολυμπιακού υπάρχει μία αίσθηση πως ο Τάκης Λεμονής μπορεί να κατεβάσει στην Λισσαβώνα ίδιο σχήμα με το Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Μπεσίκτας – Πόρτο με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Ήταν ένα ματς στο Καραϊσκάκη που απέφερε το 0-0. Το Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα με το συγκεκριμένο σχήμα να αποδίδει καρπούς. Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες και όσα προκύπτουν από τον Ρέντη υπάρχει μία αίσθηση ανάμεσα στους παίκτες των Πειραιωτών πως μπορεί στο Σπόρτινγκ - Ολυμπιακός στην Λισσαβώνα να δούμε το ίδιο σχήμα με εκείνο του αγώνα στο Φάληρο με τους Καταλανούς.

Στον συγκεκριμένο αγώνα ο Προτό ήταν κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά ήταν οι Ομάρ Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Μποτία και Κούτρης. Ο Ρομαό ήταν «καθαρό» εξάρι και μπροστά του οι Οτζίτζα Οφόε και Ταχτσίδης. Ο Φιγκέιρας έπαιζε δεξιά μπροστά στον Ομάρ και αριστερά ήταν ο Καρσελά. Ο Φορτούνης είχε έναν ελεύθερο ρόλο, ως μοναδικός προωθημένος. Το βασικό... αγκάθι του Λεμονή είναι η γραμμή κρούσης του. Εκεί που ο Μπεν μπήκε αποστολή αλλά έχει καιρό να παίξει και ο Τζούρτζεβιτς δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ακόμα και ο Σεμπά που γύρισε προέρχεται και αυτός από σημαντικό διάστημα αποχής. Για τα άκρα βέβαια έχει και άλλες επιλογές όπως τους Πάρντο και Μάριν. Εδώ μπορείτε να θυμηθείτε τις δοκιμές της Δευτέρας.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα