Μονακό - Λειψία 1-4

Gazzetta team
Μονακό - Λειψία 1-4

bet365

Η Λειψία ταπείνωσε με 4-1 την Μονακό, που αποκλείστηκε από τη συνέχεια, και ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο ΤΣΣΚΑ Μ. – Μπενφίκα με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Η Μονακό είχε εντυπωσιάσει πέρυσι στο Champions League, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά, όμως φέτος απογοήτευσε και έμεινε στο πάτο από τη φάση των ομίλων. Τη χαριστική βολή στους Μονεγάσκους έδωσε η Λειψία, που έφυγε με νίκη 4-1 από το Πριγκιπάτο, με το σκορ να διαμορφώνεται από το πρώτο μέρος. Οι Ταύροι ισοβαθμούν με την Πόρτο, αλλά αποκλείονται στην ισοβαθμία.

Το πρώτο μέρος ήταν καταστροφικό για την άμυνα των γηπεδούχων. Μόλις στο 6’ ο Ζέμερσον σκόραρε σε λάθος εστία για το 0-1, ενώ στο 9’ συμμετείχε ξανά στη φάση του 0-2, όταν έκανε το λάθος και ο Βέρνερ ύστερα από ασίστ του Καμπλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι Μονεγάσκοι βγήκαν στην επίθεση για το γκολ που θα τους έδινε ξανά ελπίδες, με τον Φαλκάο να χάνει την πρώτη ευκαιρία στο 15’ και το Βέρνερ να σκοράρει για την Λειψία στο 31’ με πέναλτι. Στο 43’ ο Φαλκάο με κεφαλιά έκανε το 1-3, αλλά στο 45’ ο Κεϊτά διέλυσε κάθε ελπίδα για την Μονακό, κάνοντας το 1-4. Όπως ήταν λογικό ο ρυθμός έπεσε στην επανάληψη, με τον Μουτίνιο να χάνει τη μοναδική ευκαιρία στο 77’ και τίποτα να μην αλλάζει μέχρι το τέλος.

Μονακό (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Σούμπασιτς, Ράτζι, Τζέμερσον, Γκλικ, Ζορζ, Τιέλεμανς, Μουτίνιο (83’ Καρίγιο), Φαμπίνιο, Λόπες (67’ Γκεζάλ), Κεϊτά (60’ Ντιακαμπί), Φαλκάο

Λειψία (Ράφαελ Χάζενχουτλ): Γκουλάσι, Κλόστερμαν, Ορμπαν, Ουπαμεκάνο, Χάλστενμπεργκ, Καμπλ, Κεϊτά, Ζάμπιτσερ (35’ Ντέμε), Φόρσμπεργκ (79’ Λάιμερ), Πόουλσεν, Βέρνερ (58’ Μπρούμα)

Η βαθμολογία

1. Μπεσίκτας 11 (9-4)
2. Πόρτο 7 (10-8)
3. Λειψία 7 (9-9)
4. Μονακό 2 (4-11)

Επόμενη αγωνιστική (06/12)

Λειψία – Μπεσίκτας
Πόρτο – Μονακό

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα