Νάπολι - Σαχτάρ 3-0

Gazzetta team
Νάπολι - Σαχτάρ 3-0

bet365

Η Νάπολι διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στους «16» επικρατώντας 3-0 της Σαχτάρ Ντόνετσκ παίρνοντας εκδίκηση και την ισοβαθμία από τους Ουκρανούς.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο ΤΣΣΚΑ Μ. – Μπενφίκα με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Λίγες μέρες μετά τη νίκη επί της Μίλαν και το +4 από την Γιουβέντους στην Serie A, η Νάπολι επέστρεψε στις νίκες και στο Champions League επικρατώντας της Σαχτάρ στο San Paolo. Οι Vesuviani μετέτρεψαν σε party το ματς με τομ ευρύ 3-0 και με αυτό πήραν το πάνω χέρι σε βάρος των Ουκρανών σε περίπτωση ισοβαθμίας την τελευταία αγωνιστική. Για να περάσει πλέον στους «16» η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι χρειάζεται νίκη εκτός με την Φέγενορντ και ήττα της Σαχτάρ εντός έδρας από την αδιάφορη, Μάντσεστερ Σίτι.

Η Νάπολι πέτυχε όλα τα γκολ στην επανάληψη και άνοιξε το σκορ στο 56' με τον Ινσίνιε ο οποίος συνέκλινε και ένα εκπληκτικό σουτ στο παραθυράκι (1-0). Στο 81' ο Ζιενλίνσκι ύστερα από τρομερό συνδυασμό με τον Μέρτενς νίκησε από κοντά τον Πιάτοβ και στο 83΄ ο Μέρτενς έβαλε το κερασάσκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Νάπολι (Μαουρίτσιο Σάρι): Ρέινα, Μάτζιο, Αλμπιόλ, Κίρικες, Χισάι, Ντιαβαρά, Ζιενλίνσκι (86' Μάριο Ρουί), Χάμσικ (77' Ρογκ), Καγιεχόν, Ινσίνιε (65' Αλαν), Μέρτενς.

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Πάουλο Φονσέκα): Πιάτοβ, Ράκιτσκι, Ισμαΐλι, Μπούτκο, Ορντετς, Μάρλος (79' Ντεντίνιο), Στεπανένκο (70' Αλαν Πάτρικ), Τάισον, Μπερνάρντ, Φρεντ, Φερέιρα.

6ος Ομιλος
1. Μάντσεστερ Σίτι 15 (13-3)
2. Σαχτάρ Ντόνετσκ 9 (7-8)
3. Νάπολι 6 (10-9)
4. Φέγενορντ 0 (3-13)

Τελευταία αγωνιστική (06/12)
Φέγενορντ - Νάπολι
Σαχτάρ Ντόνετσκ - Μάντσεστερ Σίτι

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα