Πάρντο, ο game changer του Ολυμπιακού! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Πάρντο, ο game changer του Ολυμπιακού! (vid)

bet365

Οι Πορτογάλοι υπολογίζουν πολύ στον Φελίπε Πάρντο, που πήγε να γυρίσει μόνος του το ματς στο Καραϊσκάκη και ο Λεμονής ελπίζει ο Κολομβιανός να είναι και απόψε σε εξαιρετική κατάσταση.
Σύμφωνοι, ο Πάρντο έχει δείξει πως είναι παίκτης με σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ικανότητα και την ποιότητά του. Ο Φελίπε Πάρντο λοιπόν είναι ένας παίκτης που έχει γυρίσει ματς με τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη και στην καλή του μέρα είναι φόβητρο για κάθε αντίπαλο!
Κανείς δεν δύναται να αμφισβητήσει πως ο Πάρντο στα... καλά του είναι ένας πολύ καλός εξτρέμ με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Καλός... μπουκαδόρος, με τεχνική, εκρηκτικότητα αλλά και τελειώματα. Ο Φελίπε Πάρντο κόντρα στην Σπόρτινγκ στο Καραϊσκάκη θύμισε τον πολύ καλό Πάρντο του αγώνα με Ντιναμό Ζάγκρεμπ, που τότε είχε... καθαρίσει το ματς μόνος του και το είχε γυρίσει υπέρ των Πειραιωτών. Αυτό πήγε να κάνει και με τους Πορτογάλους και ίσως εάν είχε πέντε λεπτά ακόμα θα το είχε καταφέρει. Ποδοσφαιριστές σαν τον διεθνή Κολομβιανό έχουν τα φόντα να κάνουν την διαφορά αρκεί να έχουν τον τρόπο να κρατούν το... άστρο τους όλη την χρονιά και με την απαιτούμενη διάρκεια στην απόδοσή τους. Τα 2 γκολ απέναντι στην Σπόρτινγκ στο 2-3 του Καραϊσκάκη δεν τα έχουν ξεχάσει οι Πορτογάλοι. Και ο Λεμονής σίγουρα θέλει τον Πάρντο εκείνης της βραδιάς για απόψε καθώς είναι ένας παίκτης που τον έχει στα πλάνα του.
Ο άσος του Ολυμπιακού έγινε μετά το ματς με την Σπόρτινγκ ο 3ος παίκτης της χώρας του με 2 γκολ σε 2 χωριστά ματς του Champions League. Και τα 2 με τους Πειραιώτες: 2 τέρματα με Σπόρτινγκ και άλλα 2 με Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Φέτος ο Πάρντο έχει 15 ματς στον Ολυμπιακό με 4 γκολ και 2 ασίστ. Συνολικά έχει 59 παιχνίδια με 15 τέρματα και 12 ασίστ. Ας δούμε πιο κάτω ξανά τις σούπερ ευρωπαϊκές βραδιές του:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ 2-3 - 2017: Μπήκε στο ματς ως αλλαγή στο 77' και πήγε να το γυρίσει μόνος του! Σούπερ ενέργειες και ειδικά στο πρώτο του γκολ. Σκόραρε στο 89' και το 93' κάνοντας τρομερό ματς και με τον κόσμο του Ολυμπιακού να τον αποθεώνει και να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του.
ΑΡΣΕΝΑΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3 - 2015: Όλοι θυμούνται το απευθείας κόρνερ του Φορτούνη και το γκολ του Φινμπόγκασον στο τέλος. Όμως ο Πάρντο σε αυτό το ματς είχε βάλει και γκολ και είχε δώσει και την ασίστ στον Ισλανδό.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ 2-1 - 2015: Ο Ολυμπιακός βρέθηκε να χάνει με 1-0, ο Πάρντο ήρθε από τον πάγκο στο 64' και σκόραρε στο 65' και το 90' για να κάνει η ομάδα του το come back και να κερδίσει.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα