Ζήτησε συγνώμη ο Σεμπά

Δημήτρης Τομαράς
Ζήτησε συγνώμη ο Σεμπά

bet365

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός εμφανίστηκε την Τετάρτη μετανιωμένος για το πως λειτούργησε στο ματς με την Γιουβέντους, ζητώντας συγνώμη από τεχνικό επιτελείο αλλά και τους συμπαίκτες του.
Οι πληροφορίες ήθελαν τον Σεμπά να έχει φύγει από το γήπεδο μετά την αλλαγή του στο ματς με την Γιουβέντους δίχως να έχει πάρει σχετική άδεια από τον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος το τελευταίο διάστημα δείχνει γενικότερα πιεσμένος και αγχωμένος αλλά και με νεύρα με κάποιες πηγές να αναφέρουν ότι αυτή του η κατάσταση δεν είχε να κάνει μόνο με το ότι δεν πήγαινε καλά στον Ολυμπιακό. Ήρθε και η απογοήτευση από την αλλαγή του και έγινε ότι έγινε. Η κίνησή του είχε να κάνει βέβαια και με την αλλαγή του.
Ο Σεμπά πάντως γενικότερα φέτος έχει παίξει και έχει παίξει πολύ σε σχέση με άλλους ποδοσφαιριστές. Εξάλλου είχε και τον τραυματισμό και την επέμβαση που είχε κάνει. Συνολικά είχε έως τώρα 17 ματς με 1 ασίστ. Ο έμπειρος εξτρέμ στην προπόνηση της Τετάρτης έσπευσε να ζητήσει συγνώμη για την στάση του και από τον Τάκη Λεμονή και το τεχνικό team αλλά και από τους ανθρώπους της ομάδας και τους συμπαίκτες του. Από εκεί και πέρα είναι ένα θέμα του Ολυμπιακού για το να λύσει εσωτερικά με την όποια ποινή προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Βέβαια ο Σεμπά είναι ένας αθλητής που έως τώρα δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα και προφανώς θα αντιμετωπιστεί ως μία τέτοια περίπτωση. Μάλλον θα δεχθεί μία επίπληξη και ένα πρόστιμο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα