Φέρντιναντ στο gazzetta.gr: «Δεν συμπαθώ τη Λίβερπουλ, αλλά είναι καταπληκτική!»

Θάνος Σαρρής
Φέρντιναντ στο gazzetta.gr: «Δεν συμπαθώ τη Λίβερπουλ, αλλά είναι καταπληκτική!»

bet365

Ο Ρίο Φέρντιναντ χαρακτήρισε, μιλώντας στο gazzetta.gr, τη Ρεάλ Μαδρίτης φαβορί για το Champions League, ενώ... έβγαλε το καπέλο σε Βενγκέρ και Κλοπ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΕΝΕΥΗ: ΘΑΝΟΣ ΣΑΡΡΗΣ.
Χαλαρός, με χιούμορ και συνεχείς ματιές στην live ενημέρωση για το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ, ο Ρίο Φέρντιναντ ήταν από τις πιο επιβλητικές παρουσίες στο φιλικό των θρύλων που διοργάνωσε η UEFA με τα Ηνωμένα Έθνη στην Ελβετία.
Το gazzetta.gr τον προσέγγισε μετά το τέλος του αγώνα και παρότι δεν ήθελε εκείνη τη στιγμή να μιλήσει για την αγαπημένη του Γιουνάιτεντ, αφού έπαιζε ματς, απάντησε στις ερωτήσεις μας για το Champions League, τον Βενγκέρ, τη Λίβερπουλ, αλλά και τη Νάπολι.
Εβδομάδα ημτελικών Champions League, ποιον θεωρείς φαβορί για την κατάκτηση;
«Νομίζω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το μεγάλο φαβορί. Έχουν τεράστια εμπειρία και μια ομάδα που το έχει ξανακάνει, οπότε νομίζω πως είναι το φαβορί για την κατάκτηση. Και η Λίβερπουλ όμως είναι πολύ επικίνδυνη».
Περίμενες ότι η Λίβερπουλ θα περάσει τη Μάντσεστερ Σίτι;
«Πίστευα ότι θα περάσει η Μάντσεστερ Σίτι, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος. Η Λίβερπουλ είναι σε καλή κατάσταση, σε καλό σημείο της χρονιάς».
Προ ημερών ανακοινώθηκε ότι ο Αρσέν Βενγκέρ σταματάει την καριέρα του. Ποια είναι η γνώμη σου για την πορεία του;
«Διάβασες το post μου στο Instagram;»
Να πω την αλήθεια, όχι, αλλά θα το βάλω link!
«Όλες οι πληροφορίες είναι εκεί (γέλια). Όχι, θα σου πω. Είμαι τεράστιος θαυμαστής του Αρσέν Βενγκέρ, για εμένα είναι επαναστάτης προπονητής, ήρθε και άλλαξε πολλά πράγματα στο αγγλικό ποδόσφαιρο προς το καλύτερο. Τη διατροφή, την προσέγγιση, το στιλ ποδοσφαίρου. Έκανε κάποια πολύ καλά πράγματα και επίσης κατέκτησε κάποια τρόπαια, οπότε νομίζω έκανε πολύ καλό στο ποδόσφαιρο».
Πιστεύεις ότι η Αγγλία μπορεί να κάνει κάτι καλό στο Μουντιάλ της Ρωσίας;
Υπάρχει ακόμα πολύς χρόνος για να μιλήσουμε γι' αυτό, πρέπει να περιμένουμε. Υπάρχει το Champions League, ο τελικός. Μετά από αυτό θα μιλήσουμε για την Αγγλία.
Για τη Λίβερπουλ ποια είναι η γνώμη σου; (σ.σ το πρώτο ματς με τη Ρόμα δεν είχε γίνει ακόμα)
«Πιστεύω ότι η Λιβερπουλ θα περάσει στον τελικό. Δεν... συμπαθώ τη Λίβερπουλ, αλλά η ομάδα της είναι εξαιρετική! Noμίζω ότι ο Κλοπ έχει μεγάλο μερίδιο σε αυτό, έχει κάνει καταπληκτική δουλειά».
Επειδή ρωτήθηκες και πριν από Ιταλό συνάδελφο και έδειξες ενθουσιασμένος, θέλεις η Νάπολι να πάρει το πρωτάθλημα στην Ιταλία;
«Θα είμαι ενθουσιασμένος αν το κατακτήσει η Νάπολι, επειδή η Γιουβέντους το παίρνει κάθε χρόνο. Έχει πολύ καλή ομάδα, ενθουσιώδεις παίκτες και θα δούμε πώς θα πάει. Νομίζω πως είναι καλό για το ποδόσφαιρο, γιατί αν το παίρνει η ίδια ομάδα κάθε χρόνο καταντά βαρετό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα