Ομάδα και Σαββίδης μαζί στην Τούμπα! (pics&vids)

Ομάδα και Σαββίδης μαζί στην Τούμπα! (pics&vids)

Ομάδα και Σαββίδης μαζί στην Τούμπα! (pics&vids)

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης συνόδεψε την αποστολή του ΠΑΟΚ μέχρι το γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια αποχώρησε για να παρακολουθήσει τον αγώνα με τη Βασιλεία από την τηλεόραση!

Η αποστολή του ΠΑΟΚ έφτασε λίγο πριν από τις 19.00 στο γήπεδο της Τούμπας και μπροστά από το «ασπρόμαυρο» λεωφορείο ήταν ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος συνόδεψε την ομάδα από το ξενοδοχείο ως το γήπεδο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ χαιρέτησε έναν προς έναν όλους τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη της αποστολής του «Δικεφάλου», αποθεώθηκε από τον συγκεντρωμένο κόσμο και στη συνέχεια επιβιβάστηκε εκ νέου στο αυτοκίνητο του αναχωρώντας από το πάρκινγκ της Τούμπας προς το ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς», όπου θα παρακολουθήσει τον αγώνα.

Είναι γνωστή η απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να μην παρακολουθήσει κανέναν αγώνα της ομάδας του όσο διαρκεί η τριετής τιμωρία που του έχει επιβληθεί για τα γεγονότα στο περσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Κάτι που αποφάσισε να τηρήσει παρά το γεγονός ότι η τιμωρία του δεν ισχύει για τους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα