Ερυθρός Αστέρας - Νάπολι 0-0

Ερυθρός Αστέρας - Νάπολι 0-0

Gazzetta team
Ερυθρός Αστέρας - Νάπολι 0-0

bet365

Η Νάπολι δεν κατάφερε να σπάσει την άμυνα του Ερυθρού Αστέρα μένοντας στο 0-0 στο Βελιγράδι και ξεκίνησε στους ομίλους με γκέλα.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι δημιούργησε φάσεις για να σκοράρει αλλά δεν το κατάφερε ποτέ και έτσι μοιάζει να ξεκινά με μειονέκτημα με φόντο την πρόκριση. Το δοκάρι του Ινσίνιε ήταν η μεγαλύτερη φάση στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο οι Partenopei συνέχισαν να προσπαθούν, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 56' το φάουλ του Μάριο Ρουί πέρασε άουτ και στο 58' απείλησαν οι γηπεδούχοι αλλά ο Οσπίνα σταμάτησε τον Γιοβάνοβιτς. Στο 64' ο Καγιεχόν γύρισε και ο Μέρτενς έχασε απίστευτη ευκαιρία ενώ στο 67' ο Ρόντιτς έκοψε πάνω στη γραμμή το τελείωμα του Καγιεχόν για να μείνει μέχρι το τέλος τυο 0-0.

Ερυθρός Αστέρας (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Μπόριαν, Σάβιτς, Ρόντιτς, Ντέγκενεκ, Στοΐκοβιτς, Μάριν (87' Σίμιτς), Κρίστιτς, Κάουσιτς, Γιόβιτσιτς (56' Γιόβαντσιτς), Μποάκιε (81' Πάβκοβ), Μπεν Ναμπουάν.

Νάπολι (Κάρλο Αντσελοτι): Οσπίνα, Αλμπιόλ, Μάριο Ρουί, Κουλιμπαλί, Χισάι, Αλαν (61' Μέρτενς), Ζιενλίνσκι (75' Χάμσικ), Φαμπιάν Ρουίθ, Καγιεχόν (75' Ουνά), Ινσίνιε, Μίλικ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα