Λίβερπουλ - Μπαρτσελόνα: Νέα νίκη θέλει ο Βαλβέρδε

Gazzetta team
Λίβερπουλ - Μπαρτσελόνα: Νέα νίκη θέλει ο Βαλβέρδε

bet365

Η Μπαρτσελόνα έχει σαφές προβάδισμα έναντι της Λίβερπουλ μετά το 3-0 του Camp Nou αλλά θα παίξει για τη νίκη και στη ρεβάνς (Τρίτη, 22.00, COSMOTE SPORT 1HD).

Οι Μπλαουγκράνα είναι με το ένα πόδι στον τελικό του Champions League μετά το σκορ του πρώτου ημιτελικού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εφησυχάζει. Αυτό τόνισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου, ξεκαθαρίζοντας ότι η Μπάρτσα θα παίξει σαν να αρχίζουν όλα από το 0-0

«Βλέπουμε το αυριανό παιχνίδι χωρίς να σκεφτόμαστε το πρώτο, θέλουμε να νικήσουμε. Θα είναι δύσκολη μάχη, οι οπαδοί της Λίβερπουλ κάνουν ξεχωριστό το Anfield», είπε αρχικά ο προπονητής των Καταλανών, ο οποίος αναφέρθηκε και στους τραυματίες που υπάρχουν και στις δύο πλευρές: «Κάθε προπονητής πρέπει να αξιολογήσει τις απώλειες του αλλά θα ήταν ωραία να βλέπαμε τους Ντεμπελέ, Σαλάχ, Φιρμίνο αλλά και τους υπόλοιπους τραυματίες στο χορτάρι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα