Τότεναμ-Ολυμπιακός: Ο Μουρίνιο στο δρόμο μιας ομάδας που έχει... ήδη παρακολουθήσει! (pics)

Τότεναμ-Ολυμπιακός: Ο Μουρίνιο στο δρόμο μιας ομάδας που έχει... ήδη παρακολουθήσει! (pics)

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Τότεναμ, για το Champions League, κόντρα στον Ολυμπιακό. Μια ομάδα την οποία έχει ήδη ξέρει!

Ετσι είναι η ζωή. Ειδικά στο ποδόσφαιρο.

Ο Ποτσετίνο αποχωρεί από το Λονδίνο κι η θέση του καλύπτεται άμεσα από τον Μουρίνιο. Κάτι, που ουσιαστικά είχε προαναγγελθεί τόσο από τον ίδιο τον Πορτογάλο όσο και από τα αγγλικά ΜΜΕ.

Ο Ολυμπιακός σε λίγες μέρες θα ταξιδέψει για το Λονδίνο και εκεί θα αντιμετωπίσει την Τότεναμ, την οποία υποχρέωσε σε... στραβή πρεμιέρα στους ομίλους του Champions League με το 2-2 στο «Καραϊσκάκης».

Η τελευταία επαφή του «Μου» με τους «ερυθρόλευκους» ήταν η 30ή μέρα του Αυγούστου το 2018. Τότε, ο Ολυμπιακός κλείδωνε την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Εκεί, αντιμετώπισε Μίλαν, Μπέτις και Ντουντελάνζ.

Μετά τη νίκη με 3-1 επί της Μπέρνλι, η ομάδα του Μαρτίνς πήρε την ισοπαλία (1-1) στο «Turf Moor».

Ο Ποντένσε είχε ανοίξει το σκορ στο 83' αλλά τρία λεπτά μετά, ο Μετέι Βίντρα διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ανάμεσα στους 15.234 θεατές κι ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος θα αντιμετώπιζε την ομάδα του Σον Ντάις.

Που να ήξερε ο «Special One», ότι κάτω παραπάνω από έναν χρόνο μετά θα είχε απέναντί του την ελληνική ομάδα που τότε παρακολούθησε!

Από εκείνο το σύνολο είδε δεν έχουν αλλάξει και τόσα πολλά. Ο προπονητής είναι ο ίδιος. Ο Μαρτίνς, έχει διατηρήσει ίδιο το σύστημα και αρκετά από τα πρόσωπα που είχε τότε και στη διάθεσή του.

Στην άμυνα, σαφώς έχει αλλάξει ο τερματοφύλακας με τον Σα να είναι κάτω από τα δοκάρια αντί του Γιαννιώτη, ενώ τα δύο μπακ παραμένουν (Τσιμίκας-Ομάρ). Αντί των Βούκοβιτς-Μιράντα, θα βρει απέναντί του ο Μουρίνιο τους Σεμέδο και Μεριά και το δίδυμο στα χαφ παραμένει αμετάβλητο. Καμαρά και Μπουχαλάκης θα είναι εκεί με τον Γκιγέρμε να τους πλαισιώνει. Φυσικά, εκτός θα είναι οι τραυματίες Φορτούνης - Λάζαρος με τον Ποντένσε να είναι... εκεί, στην τριάδα πίσω από τον επιθετικό. Αν θα είναι ο Γκερέρο όπως τότε, θα το δούμε. Φυσικά, αναφέρουμε την 11άδα που έχουμε δει να παρουσιάζει ο Μαρτίνς πιο συχνά από οποιαδήποτε άλλη!

Να σημειώσουμε, πως το ματς με την Μπέρνλι τότε το κέρδισε ο Μουρίνιο με 2-0.

Η... ταφόπλακα στη συνεργασία του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε μετά το ματς με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» όπου οι «reds» επικράτησαν με 3-1 χάρη στα δύο γκολ του Σατσίρι.

Ντεμπούτο στο Champions League με την Τότεναμ για τον Ζοσέ Μουρίνιο κόντρα στους... κόκκινους της Ελλάδας, λοιπόν!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα