Ρεάλ: Ετοιμος για να επιστρέψει με την Λίβερπουλ ο Αζάρ

Κώστας Τόπας
Ρεάλ: Ετοιμος για να επιστρέψει με την Λίβερπουλ ο Αζάρ

bet365

Ο Εντέν Αζάρ φαίνεται πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έτσι θα είναι στη διάθεση του Ζινεντίν Ζιντάν, για το παιχνίδι με την Λίβερπουλ την Τρίτη (06/04) για την προημιτελική φάση του Champions League.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός είναι ξεκάθαρα ο μεγαλύτερος άτυχος της Ρεάλ. Τον περασμένο μήνα επέστρεψε στη δράση στον αγώνα με την Έλτσε, αγωνίστηκε για 15 λεπτά, αλλά αποκόμισε νέο τραυματισμό με αποτέλεσμα να τεθεί ξανά νοκ-άουτ.

Παρ' όλα αυτά ο Ζινεντίν Ζιντάν, δεν χάνει την πίστη του στον Αζάρ, λέγοντας πως μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα του, ενώ μεταξύ άλλων ζήτησε από τον κόσμο να κάνει υπομονή ώστε να δει την αξία και την ποιότητα που διαθέτει ο 30χρονος άσος.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «MARCA», ο Γάλλος τεχνικός θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Αζάρ και μάλιστα σύντομα! Εκεί που όλα έδειχναν ότι θα έχανε και τον Απρίλιο, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα είναι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα με την Λίβερπουλ, για την προημιτελική φάση του Champions League.

Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι ο 48χρονος τεχνικός των «μερένγκες» θα τον ρίξει απευθείας στα βαθιά, καθώς σκοπεύει να κάνει ειδική μεταχείριση, ώστε να μην τον χάσει ξανά με νέο τραυματισμό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα