Ρεάλ Μαδρίτης – Λίβερπουλ 3-1: Βασίλισσα με «πρίγκηπα» Βινίσιους (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Ρεάλ Μαδρίτης – Λίβερπουλ 3-1: Βασίλισσα με «πρίγκηπα» Βινίσιους (vid)

bet365

Στο βράδυ της ζωής του, ο Βινίσιους χτύπησε δυο φορές και οδήγησε την εξαιρετική Ρεάλ Μαδρίτης στο 3-1 επί της μπερδεμένης Λίβερπουλ, που θα αναζητήσει ξανά ένα θαύμα στο «Ανφιλντ».

Απαντες ανέμεναν κάτι πιο ισορροπημένο, πιο αμφίρροπο. Αυτό που παρουσιάστηκε όμως στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο», ήταν ένα μεγάλο ματς τακτικά και αποτελεσματικά από τη Ρεάλ Μαδρίτης και μία πολύ κακή εμφάνιση της Λίβερπουλ, που ήταν λες και δεν βγήκε ποτέ στο γήπεδο. Ωστόσο, το πλέον αναπάντεχο το φύλαγε ο Βινίσιους, ο οποίος για πρώτη του φορά με τη λευκή φανέλα έβαλε δύο γκολ και οδήγησε τη Βασίλισσα στο εμφατικό 3-1.

Οι δύο ομάδες είχαν αμυντικά προβλήματα. Οι Reds τα γνωστά-μακροχρόνια και οι Μαδριλένοι τον Βαράν να προστίθεται την ύστατη στιγμή στις απουσίες των Σέρχιο Ράμος, Καρβαχάλ. Μόνο που οι γηπεδούχοι δεν επέτρεψαν να φανούν οι απουσίες τους, κάτι που δεν συνέβη στην αντίθετη πλευρά. Η φιέστα της Ρεάλ ξεκίνησε με τον Κρόος να βγάζει μαγική 40αρα μπαλιά και τον Βινίσιους (36’) να την αξιοποιεί με σούπερ κατέβασμα και πλασέ στην κίνηση από το ημικύκλιο.

Στο 36’ και πάλι ο Κρόος με μακρινή μπαλιά επέφερε το λάθος γύρισμα του Ρόμπερτσον με κεφαλιά ψαράκι, με τον Ασένσιο να περνάει την μπάλα πάνω από τον Αλισον και σκοράρει σε κενή εστία για έβδομη φορά σε φάση νοκ άουτ. Η Λίβερπουλ αντέδρασε και στο πρώτο σουτ της προς την εστία, βρήκε γκολ. Αφού υπήρξε κόντρα στο σουτ του Ζότα, η μπάλα έφτασε στον Σαλάχ που το τελείωσε εξ επαφής για το 6ο φετινό του στη διοργάνωση και 27ο γενικά στη σεζόν.

Αντί όμως οι φιλοξενούμενοι να πιέσουν και να πάρουν ορμή από αυτό, δέχτηκαν έξτρα πίεση και ακόμα ένα τέρμα εις βάρος τους. Από ασίστ του Μόντριτς, ο Βινίσιους (65’) έκανε με τη μία πλασέ από το ύψος του πέναλτι, ο Αλισον δεν είχε καλή αντίδραση και ο Βραζιλιάνος έγινε ο δεύτερος νεότερος (μετά τον Ραούλ) παίκτης της Ρεάλ που σκοράρει σε νοκ άουτ ματς. Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν που παρέμεινε αήττητη για 12ο παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις (8 νίκες), έδειξε ότι βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Η Λίβερπουλ όμως έχει πάντα το «Ανφιλντ» και τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα…

Διαβάστε επίσης: Μάντσεστερ Σίτι - Ντόρτμουντ 2-1: Λύτρωση με Φόντεν και πιο κοντά στα ημιτελικά!

Δείτε ξανά ΕΔΩ τη live περιγραφή της αναμέτρησης!

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Μιλιτάο, Νάτσο, Μεντί, Λούκας Βάθκεθ, Καζεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Ασένσιο (70' Βαλβέρδε), Βινίσιους (85’ Ροντρίγκο), Μπενζεμά

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Αλισον, Φίλιπς, Κάμπακ (81’ Σακίρι), Ρόμπερτσον, Αλεξάντερ-Αρνολντ, Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ, Κεϊτά (41' Τιάγκο), Μανέ, Σαλάχ, Ζότα (81' Φιρμίνο).

Μάντσεστερ Σίτι - Ντόρτμουντ 2-1: Λύτρωση με Φόντεν και πιο κοντά στα ημιτελικά! (vid)
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα