Ρουμενίγκε: «Αν ήξερα για την δημιουργία της ESL θα είχα κάνει τα πάντα για να την σταματήσω»

Κώστας Τόπας
Ρουμενίγκε: «Αν ήξερα για την δημιουργία της ESL θα είχα κάνει τα πάντα για να την σταματήσω»

bet365

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε άφησε αιχμές κατά της European Super League αλλά και του προέδρου της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι.

Μετά την αυτόματη αποχώρηση του Αντρέα Ανιέλι από την εκτελεστική επιτροπή της UEFA για τη European Super League, ο Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε είναι ο νέος επικεφαλής της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ρουμενίγκε αναφέρθηκε στο εγχείρημα της κλειστής λίγκας, ξεκαθαρίζοντας πως αν το γνώριζε νωρίτερα θα έκανε τα πάντα για να το αποτρέψει. Μάλιστα, άφησε «αιχμές» κατά προέδρου της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, λέγοντας πως αυτό που τους χωρίζει είναι ότι εκείνος δεν ενδιαφέρεται μόνο για το οικονομικό κομμάτι.

«Αν ήξερα για την δημιουργία της European Super League, θα είχα κάνει τα πάντα για να την σταματήσω. Ήταν ανεπίτρεπτο, όμως το σημαντικό είναι ότι τα κλαμπ κατάλαβαν το λάθος τους και επέστρεψαν στην ποδοσφαιρική οικογένεια», ανέφερε αρχικά ο Ρουμενίγκε και στη συνέχεια μίλησε για τον Ανιέλι λέγοντας:

«Ανήκει σε μία διαφορετική γενιά από εμένα και σίγουρα δεν μοιάζουμε καθόλου σαν άνθρωποι. Εγώ έπαιζα ποδόσφαιρο και είμαι δεμένος με αυτό, δεν σκέφτομαι μόνο τα χρήματα».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα