Μαρσέλο: Με ιδιωτική πτήση 20.000 ευρώ στο Λονδίνο για το Τσέλσι - Ρεάλ

Gazzetta team
Μαρσέλο: Με ιδιωτική πτήση 20.000 ευρώ στο Λονδίνο για το Τσέλσι - Ρεάλ

bet365

Η Ρεάλ δεν απέφυγε το γραφειοκρατικό σκόπελο με τον Μαρσέλο, αλλά ο Βραζιλιάνος θα ταξιδέψει τελικά για το Λονδίνο και τη ρεβάνς του ημιτελικού Champions League με την Τσέλσι με ιδιωτική πτήση αξίας 20.000 ευρώ

Στις 4 Μαΐου αναμένεται να διεξαχθούν πρόωρες εκλογές στο κοινοβούλιο της περιφέρειας της Μαδρίτης με τον αριστερό μπακ της Ρεάλ, Μαρσέλο, να είναι αναπληρωματικό μέλος της εφορευτικής επιτροπής. Μπορεί αρχικά να έμοιαζε αμφίβολη η συμμετοχή του Βραζιλιάνου στη ρεβάνς ημιτελικού Champions League με την Τσέλσι (5/5, 22:00), ωστόσο σύμφωνα με την AS θα ταξιδέψει στο Λονδίνο.

Θα το κάνει με ιδιωτική πτήση αξίας 20.000 ευρώ! Ο 32χρονος είναι αναπληρωματικό μέλος της επιτροπής. Ακόμη και αν εμφανιστεί το μέλος που έχει εκλεγεί, ο μπακ των «μερένγκες» βάσει νομοθεσίας δεν θα μπορέσει να πετάξει εκτός Μαδρίτης, ενώ θα πρέπει να έχει ανοικτό το τηλέφωνό του για κάθε ενδεχόμενο μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Αδύνατον, δηλαδή, να ταξιδέψει για το Λονδίνο με την υπόλοιπη αποστολή. Θα πετάξει είτε το βράδυ της Τρίτης (4/5) - σε περίπτωση που η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί - είτε το πρωί της Τετάρτης (5/5). Η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας εξέφρασε, ωστόσο, την έντονη διαμαρτυρία της προς τις αρμόδιες αρχές για το γραφειοκρατικό μπελά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα