Copa Africa: Μοιρασιά για το Καμερούν του Μουκουντί με τη Γουινέα του Καμαρά

Βασίλης Μπαλατσός
moukoudi

bet365

Το Καμερούν του κεντρικού αμυντικού της ΑΕΚ, Αρόλντ Μουκουντί αναδείχθηκε ισόπαλο με σκορ 1-1 με τη Γουινέα του Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος είχε συμμετοχή στο γκολ της ομάδας του. Τριάρα της Σενεγάλης στην Γκάμπια.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Καμερούν με τη Γουινέα για την 1η αγωνιστική του 3ου ομίλου του Copa Africa, καθώς οι δυο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία με σκορ 1-1. Βασικοί και αναντικατάστατοι ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Αρόλντ Μουκουντί και ο δανεικός από τον Ολυμπιακό στον Ατρόμητο, Αγκιμπού Καμαρά.

Η Γουινέα προηγήθηκε μόλις στο 10ο λεπτό, όταν μετά από αδράνεια έξω από την περιοχή του Καμερούν ο Καμαρά πίεσε, η μπάλα έφτασε στον Μπάγιο, ο οποίος ήταν στην πλάτη του Μουκουντί αλλά καλυπτόταν και ο 25χρονος φορ άνοιξε το σκορ. Οι ισορροπίες άλλαξαν στο 45+2' όταν ο Καμάνο της Γουινέας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Τα Λιοντάρια ισοφάρισαν στο 51'. Ο Ενκουντού έβγαλε τη σέντρα και ο Μαγκρί με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι ισοφάρισε. Το Καμερούν τελείωσε το ματς με 70% κατοχή αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ της νίκης. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης δεκάδες οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο.

Στο έτερο ματς του ομίλου η Σενεγάλη νίκησε την Γκάμπια με 3-0. Η πρωταθλήτρια Αφρικής άνοιξε το σκορ στο 4' με τον Γκέιγ έπειτα από ασίστ του Μανέ και ο νεαρός Λαμίν Καμαρά βρήκε δις το δρόμο προς τα δίχτυα (52'-86').

3ος Όμιλος

Αποτελέσματα

Σενεγάλη - Γκάμπια 3-0
Καμερούν - Γουινέα 1-1

Βαθμολογία

  1. Σενεγάλη 3 (3-0)
  2. Καμερούν 1 (1-1)
  3. Γουινέα 1 (1-1)
  4. Γκάμπια 0 (0-3)

Επόμενη αγωνιστική (2η, 19/1)

Σενεγάλη - Καμερούν 19:00
Γουϊνέα - Γκάμπια 22:00

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

COPA AFRICA Τελευταία Νέα