Σαλάχ: «Θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω στην εθνική Αιγύπτου»

Βασίλης Μπαλατσός
salah_egypt

bet365

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ με ανάρτηση του στα Social Media γραμμένο στη γλώσσα του τόνισε πως θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει στην εθνική ομάδα της Αιγύπτου και να τη βοηθήσει στο Copa Africa.

O Μοχάμεντ Σαλάχ τραυματίστηκε στο δεύτερο παιχνίδι της Αιγύπτου για τους ομίλους του Copa Africa κόντρα στην Γκάνα και επέστρεψε στο Λίβερπουλ για να κάνει θεραπεία με το επιτελείο της ομάδας του. Ο εξτρέμ των Reds ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό στην πλάτη και σύμφωνα με τον ατζέντη του, Ραμί Αμπάς Ισά, θα μείνει εκτός δράσης για τέσσερις εβδομάδες.

Ο 31χρονος ακραίος επιθετικός έκανε ανάρτηση στα Social Media, γραμμένη στη γλώσσα του και ξεκαθάρισε πως θα κάνει το παν για να γυρίσει το συντομότερο δυνατόν στην εθνική Αιγύπτου και να προσφέρει στην προσπάθεια της στο Copa Africa, όπως είχαν συμφωνήσει εξ αρχής.

«Χθες ξεκίνησα τη θεραπεία και το πρόγραμμα αποκατάστασης και θα κάνω το παν για να είμαι έτοιμος το συντομότερο δυνατόν και να επιστρέψω στην εθνική ομάδα, όπως είχε συμφωνηθεί από την αρχή. Επίσης αγαπώ την Αίγυπτο και τον λαό της. Προσπαθήστε περισσότερο», ανέφερε στην ανάρτηση του ο Σαλάχ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

COPA AFRICA Τελευταία Νέα