Copa Del Rey: Πρόκριση διά... ποδός Δουβίκα η Θέλτα, στους «32» και οι Μπιλμπάο και Τζιρόνα

Ιάσονας Θεριός
Δουβικας

bet365

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Τάσο Δουβίκα, που σκόραρε και τα δύο τέρματα της ομάδας του, η Θέλτα πήρε το εισιτήριο για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Ισπανίας. Προκρίθηκαν και οι Τζιρόνα και Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Καθάρισε ο Τάσος Δουβίκας για τη Θέλτα! Ο Έλληνας φορ πήρε την ευκαιρία του στο Κύπελλο και δικαίωσε απόλυτα τον Μπενίτεθ αφού οδήγησε την ομάδα της Γαλικίας στη νίκη 2-1 επί της Σεστάο της τρίτης κατηγορίας και την πρόκριση στους «32» του Copa Del Rey.

Ο Δουβίκας με εξαιρετικό πλασέ άνοιξε στο 17ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τη Θέλτα. Το αυτογκόλ του Νούνιεθ στο 74' βέβαια άλλαξε τα δεδομένα και έβαλε πίεση στη Σελέστε. Τέσσερα λεπτά μετά όμως, ο Έλληνας επιθετικός ευστόχησε από την άσπρη βούλα και υπέγραψε τη νίκη-πρόκριση της ομάδας του.

Τη... δουλειά ολοκλήρωσαν και οι Τζιρόνα και Αθλέτικ Μπιλμπάο. Οι Καταλανοί αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ κόντρα στην Οριουέλα, πήραν τη νίκη και το εισιτήριο με πεντάρα (2-5). Δύο γκολ πέτυχε ο Στουάνι.

Επιβλητική πρόκριση και για τους Βάσκους, που με δύο τέρματα του Βιγιαλίμπρε κι ένα του Νίκο Γουίλιαμς επικράτησαν 3-0 της Καγιόν.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημέρας (07/12):

Αραντίνα - Κάντιθ 2-1
Λιναρές - Έλτσε 1-3
Ραθίνγκ ντε Φερόλ - Λεγανές 1-0
Μελίγια - Εϊμπάρ 1-1 (1-4 πεν.)
Καγιόν - Αθλέτικ Μπιλμπάο 0-3
Οριουέλα - Τζιρόνα 2-5
Σεστάο - Θέλτα 1-2

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα