Τσάβι: «Είμαι ήρεμος, οι δύο πιο σημαντικοί τίτλοι παραμένουν και θα παλέψουμε για αυτούς»

Newsroom
xavi-real-barca

bet365

Ο Τσάβι δήλωσε περήφανος για την απόδοση των παικτών του κόντρα στην Μπιλμπάο, στο Σαν Μαμές παρά τον αποκλεισμό.

Με δύο γκολ των αδελφών Γουίλιαμς στο φινάλε του κάθε ημιχρόνου της παράτασης, η Αθλέτικ Μπιλμπάο λύγισε σε ματσάρα την Μπαρτσελόνα (4-2) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των «Μπλαουγκράνα» σχολίασε την απόδοση των παικτών του και επαναπροσδιόρισε τους στόχους της ομάδας για φέτος.

«Προσπαθήσαμε, αγωνιστήκαμε πολύ καλά απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Είναι ένα πολύ δυνατό σύνολο εντός έδρας. Υπήρχαν πολλές φάσεις και είχαμε το νικητήριο γκολ πριν από την παράταση. Είναι έντονοι, επιθετικοί. Δύσκολος αγώνας, αλλά πρέπει να σκεφτούμε τη La Liga και το Champions League. Μπορούμε να είμαστε περήφανοι, προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος», ανέφερε.

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι λαθών που δεν έχουμε ελαχιστοποιήσει. Είχαμε τη νίκη. Είμαι περήφανος για τους νέους. Αυτό είναι το Κύπελλο», πρόσθεσε.

«Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τη LaLiga και το Champions League. Είμαι ήρεμος. Παραμένουν οι πιο σημαντικοί τίτλοι. Θα παλέψουμε για αυτούς», σημείωσε ξεκαθαρίζοντας πως: «Το συναίσθημα είναι απογοήτευση, χάνουμε έναν τίτλο στον οποίο είχαμε πολλές ελπίδες. Η Αθλέτικ άξιζε να περάσει. Αλλά νιώθω περηφάνια...».

 

COPA DEL REY Τελευταία Νέα