Ζέκα: «Πολλά τα συναισθήματα, ευχαριστώ πολύ τον κόσμο» (vid)

Newsroom
Ο Ζέκα

bet365

Ο Κάρλος Ζέκα στάθηκε στην αποθέωση που γνώρισε στην επιστροφή του στην Λεωφόρο και ευχαρίστησε τον κόσμο, ενώ επισήμανε πως οι «πράσινοι» θα είναι έτοιμοι στα ματς με την Ντνίπρο.

Ο Κάρλος Ζέκα ήταν το πρόσωπο του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Χάποελ Μπερ Σεβά, καθώς επέστρεψε στους «πράσινους» και έπαιξε μπροστά στον κόσμο της ομάδας, γνωρίζοντας την αποθέωση. Ο Πορτογάλος μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV μετά το 1-1 με τους Ισραηλινούς ανέφερε τα εξής: «Θέλω να βρω τον ρυθμό μου, να είμαι συγκεντρωμένος στα παιχνίδια, ξέρω πως θέλω χρόνο για να επανέλθω να γίνω καλύτερος να βοηθήσω είτε παίζω είτε δεν παίζω και να γίνομαι καλ΄λυτεριος και να χαμογελάω».

Για την αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο στην επιστροφή του: «Εννοείται είναι πολλά συναισθήματα να γυρίσω πάλι μετά από έξι χρόνια και ο κόσμος να γωνάχει το όνομα μου. Τους ευχαριστώ για αυτό και τώρα από την πλευρά μου πρέπει να τους δώσω χαρά».

Για την διαφορά του φετινού Παναθηναϊκού με αυτόν που έπαιζε στην προηγούμενη θητεία του: «Δεν μπορώ να συγκρίνω τις ομάδες. Είναι δυνατή, θα είναι έτοιμη για να παλέψει για όλα και έχουμε καλούς παίκτες με ποιότητα, το ρόστερ είναι ποιο μεγάλο, καλά πράγματα».

Για το πόσο έτοιμος είναι ο Παναθηναϊκός και την δουλειά που έγινε στην Αυστρία: «Ναι δουλέψαμε πολύ στην προετοιμασία τώρα σε αυτό το παιχνίδι με πολλές αλλαγές στο ημίχρονο είναι καλά να είμαστε έτοιμοι αλλά αλλάξαμε πολλούς παίκτες να βρούμε ρυθμό και κάποιοι παίκτες που ήταν καιρό έξω και ποδοσφαιριστές που έχουν να παίξουν καιρό. Θα είμαστε έτοιμοι».

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα