Βέλγιο - Σερβία 1-0: Φιλική ήττα για τους «πλάβι», δύο δοκάρια ο Τζούρισιτς

djurisic

bet365

Η Σερβία ηττήθηκε με 1-0 σε φιλικό κεκλεισμένων των θυρών από το Βέλγιο με τους τρεις «Έλληνες» να παίρνουν χρόνο συμμετοχής και τον Τζούρισιτς να σημαδεύει δύο φορές το δοκάρι.

Μία ανώδυνη ήττα με 1-0 από το Βέλγιο γνώρισε η Σερβία σε μεταξύ τους φιλικό κεκλεισμένων των θυρών, το οποίο είχε ως στόχο την καλύτερη προετοιμασία τους για τα παιχνίδια των προκριματικών του Euro, που θα δώσουν.

Για τους «πλάβι» ξεκίνησαν ως βασικοί οι δύο άσοι του Παναθηναϊκού, Φίλιπ Μλαντένοβιτς (βγήκε αλλαγή στο ημίχρονο και μπήκε ο Κόστιτς) και Φίλιπ Τζούρισιτς, ενώ ως αλλαγή μπήκε στο 71ο λεπτό στην θέση του Ράντονιτς, ο Άντριγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ.

Ο Σέρβος επιθετικός μέσος του «τριφυλλιού» έφτασε δύο φορές πολύ κοντά στο να σκοράρει, αφού σημάδεψε δις το δοκάρι της εστίας του Σελς. Η πρώτη φορά ήταν στο 31ο λεπτό, όταν πήρε την μπάλα στα όρια της περιοχής από την Ντεμπάστ, κοντρόλαρε με το δεξί και εκτέλεσε κατευθείαν με το αριστερό στέλνοντας την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Βελγίου.

Η δεύτερη φορά ήταν προς το φινάλε του αγώνα, στο 88ο λεπτό, όταν οι Σέρβοι έκαναν ωραία ανάπτυξη με τη μπάλα να φτάνει στα αριστερά στον Κόστιτς, εκείνος έκανε το γύρισμα, αλλά ο επερχόμενος Τζούρισιτς, παρ' ότι πρόλαβε τους προσωπικούς του αντιπάλους, σημάδεψε την αριστερή συμβολή των δοκών του Σελς με το τελείωμα στην κίνηση που επιχείρησε.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα