Γερμανία - Τουρκία 2-3: Τα σκαμπανεβάσματα συνεχίζονται...

Νίκος Κικίδης
Γερμανία

bet365

Η Γερμανία συνεχίζει να παρουσιάζει μια αστάθεια στις εμφανίσεις, με την Τουρκία αυτή τη φορά να της υπενθυμίζει με φιλική νίκη (3-2) όμως έχει ακόμα δουλειά πριν από το Euro.

Η Γερμανία συνεχίζει να μην πείθει στις φιλικές της υποχρεώσεις. Η αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία ακόμα δεν έχει φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, με το σύνολο του Νάγκελσμαν να δέχεται ακόμα μια ήττα, αυτή τη φορά από την Τουρκία (2-3).

Παρά το προβάδισμα των Γερμανών από νωρίς με γκολ του Χάβερτς (7΄) που ξεκίνησε ως αριστερός μπακ (!), οι Τούρκοι έφεραν τούμπα τα δεδομένα πριν από το ημίχρονο χάρη στα γκολ των Καντιόγλου (38') και Γιλιντίζ (45+2΄).

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν γρήγορα στο β΄μέρος με σκόρερ τον Φούλκρουγκ, όμως και πάλι δεν ήταν αρκετό για να αποφύγουν την ήττα. Στο 70΄ο Σάρι ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι και υπέγραψε τη φιλική νίκη της Τουρκίας, η οποία με τη σειρά της έχει εξασφαλίσει ήδη το εισιτήριο για την τελική φάση του Euro.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΔΙΕΘΝΗ ΦΙΛΙΚΑ Τελευταία Νέα