Μίντλεσμπρο - Τσέλσι 1-0: Πλήρωσε την αστοχία της και είναι με την πλάτη στον τοίχο

Βασίλης Μπαλατσός
Πάλμερ

bet365

Η Τσέλσι σπατάλησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Μίντλεσμπρο της Championship για τον πρώτο ημιτελικό του League Cup.

Η Μίντλεσμπρο «ονειρεύεται»... τελικό! H 12η ομάδα της Championship νίκησε με 1-0 την Τσέλσι εντός έδρας στον πρώτο ημιτελικό του League Cup και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για το μεγάλο τελικό του «Wembley». Στις 23 Γενάρη η ρεβάνς στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Την Τετάρτη (10/1) ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Φούλαμ.

Οι Μπλε δημιούργησαν και σπατάλησαν πολλές ευκαιρίες με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Κόουλ Πάλμερ. Η πρώτη ευκαιρία ήταν στο μισάωρο, όταν ο νεαρός Άγγλος μεσοεπιθετικός βγήκε τετ α τετ αλλά δεν βρήκε εστία. Η Μπόρο έβαλε φωτιά στο «Ριβερσάιντ» στο 37' όταν ο νεαρός, Χέιντεν Χάκνεϊ, άνοιξε το σκορ με το πρώτο γκολ της ομάδας του επί της Τσέλσι μετά από 17 χρόνια.

Στο 45+3' ο τερματοφύλακας της Μίντλεσμπρο απέκρουσε με δυσκολία το σουτ του Έντσο Φερνάντες, ο Πάλμερ πήρε το ριμπάουντ αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα σε κενή εστία. Στο 45+5' ο Βρετανός μεσοεπιθετικός βγήκε και πάλι σε θέση βολής, έκανε αδύναμο πλασέ και ο Γκλόβερ μπλόκαρε σταθερά. Ο Αυστραλιανός κίπερ κράτησε ανέπαφη την εστία του και στο 53' έκανε την καλύτερη απόκρουση του σε δυνατό σουτ του Μαντουέκε.

Μίντλεσμπρο: Γκλόβερ, Φαν ντεν Μπεργκ, Φράι, Ένγκελ, Μπανγκουρά (20' Κλαρκ), Μπάρλασερ, Χάκνεϊ, Τζόουνς, Χόουσον, Κρουκς, Λατ (5' Κόμπερν)

Τσέλσι: Πέτροβιτς, Γκουστό (90' Γκίλκριστ), Ντισασί, Τιάγκο Σίλβα, Κόλγουιλ, Φερνάντες (63' Μπρόγια), Καϊσέδο, Γκάλαχερ, Πάλμερ, Μαντουέκε (63' Μούντρικ), Στέρλινγκ

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

EFL CUP Τελευταία Νέα