Η αναδιάρθρωση στην βασική ατζέντα του Δ.Σ. της ΕΠΟ, τα άλλα θέματα και ο Περέιρα

Δημήτρης Τομαράς
Η αναδιάρθρωση στην βασική ατζέντα του Δ.Σ. της ΕΠΟ, τα άλλα θέματα και ο Περέιρα

bet365

Στις 11 το πρωί της Τρίτης θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΕΠΟ με ένα από τα βασικά του θέματα τις τροποποιήσεις που πρέπει να σταλούν στο Υφυπουργείο για την αναδιάρθρωση. Παρών ξανά ο Περέιρα. Τι άλλο θα συζητηθεί.
Η ΕΠΟ στις 11 το πρωί θα έχει Δ.Σ.. Εκεί στα βασικά θέματα της ατζέντας είναι η αναδιάρθρωση και το τι διορθώσεις - τροποποιήσεις θα σταλούν στο Υφυπουργείο Αθλητισμού. Από εκεί και πέρα ο αρχιδιαιτητής Βίτορ Μέλο Περέιρα πρόκειται να δώσει ξανά το παρών στο Δ.Σ. σε μία εποχή που γίνεται κουβέντα για το νέο συμβόλαιό του. Σε άλλα θέματα θα οριστεί ημερομηνία Γ.Σ., θα καθοριστούν ημερομηνίες μεταγραφικών περιόδων, θα γίνει μία νέα κουβέντα για το προπονητικό κέντρο της Εθνικής - μετά την επαφή που υπήρξε στο Υφυπουργείο την Δευτέρα - και επίσης θα οριστικοποιηθεί πως τα δύο προσεχή εντός έδρας ματς της Εθνικής θα γίνουν στο ΟΑΚΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα