Άγιαξ: Για ποιο λόγο το ντεμπούτο του Χέντερσον μπορεί να καθυστερήσει

Άγιαξ: Για ποιο λόγο το ντεμπούτο του Χέντερσον μπορεί να καθυστερήσει

Newsroom
Χέντερσον

bet365

Ο Τζόρνταν Χέντερσον ενδέχεται να χρειαστεί να περιμένει για να κάνει το ντεμπούτο του στον Άγιαξ, λόγω ενός κανόνα που απορρέει από την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Παρά το γεγονός ότι έγινε πρωτοσέλιδο αυτό το καλοκαίρι για την επικερδή μεταγρφή του από τη Λίβερπουλ στην Αλ Ετιφάκ, ο Τζόρνταν Χέντερσον, αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη, μόλις έξι μήνες μετά την αποχώρησή του.

Η ομάδα της Saudi Pro League συμφώνησε τελικά σε αμοιβαία λύση του συμβολαίου του πρώην αστέρα των Reds, και τον άφησε ελεύθερο να ενταχθεί στον Άγιαξ υπογράφοντας συμβόλαιο 2,5 ετών. Ωστόσο, παρά την αναμονή στην ολλανδική πρωτεύουσα γύρω από την άφιξη του Χέντερσον, το Brexit αναγκάζει την ομάδα του Τζον φαν΄τ Σχιπ να ζητήσει και να λάβει άδεια εργασίας για να μπορέσει το νέο της απόκτημα να αγωνιστεί.

Φυσικά η έγκριση είναι υπόθεση τυπική στην περίπτωση του Χέντερσον, όμως η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει έως και δύο εβδομάδες, καθυστερώντας ενδεχομένως το ντεμπούτο του μέσου μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου.

 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα