Άγιαξ: Οικονομικό χάσμα με Πότερ, απέρριψε την πρώτη πρόταση

Άγιαξ: Οικονομικό χάσμα με Πότερ, απέρριψε την πρώτη πρόταση

Απολύθηκε από την Τσέλσι ο Πότερ

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα υπάρχει οικονομική διαφορά ανάμεσα στον Άγιαξ και τον Γκρέιαμ Πότερ, ο οποίος απέρριψε την πρώτη πρόταση του Αίαντα. Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις.

O Γκρέιαμ Πότερ είναι ο εκλεκτός του Άγιαξ για τη διαδοχή του Τζον Φαν'τ Σχιπ, όμως προς το παρόν υπάρχει ένα οικονομικό «χάσμα» που πρέπει να γεφυρωθεί ανάμεσα στις δυο πλευρές. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Άγγλος τεχνικός απέρριψε την πρώτη πρόταση του Αίαντα, καθώς απείχε αρκετά σε σχέση με τις υψηλές οικονομικές του απαιτήσεις.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως έχουμε «ναυάγιο». Οι Ολλανδοί εξακολουθούν να θέλουν τον Πότερ και ο Βρετανός κόουτς από την πλευρά του έχει την επιθυμία να δουλέψει στον Άγιαξ. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και αν βρεθεί η «χρυσή τομή» στο οικονομικό τότε δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις άμεσα.

O Πότερ παραμένει ελεύθερος από τον Απρίλιο του 2023, όταν και απολύθηκε από την Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι είχαν πληρώσει 20 εκατομμύρια ευρώ στην Μπράιτον για να αγοράσουν τον 48χρονο κόουτς, ο οποίος δεν κατάφερε να βγάλει τη σεζόν και αποχώρησε μετά από 12 νίκες, 8 ισοπαλίες και 11 ήττες,

 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα