Μπάρκας: Μένει στην Ουτρέχτη μέχρι... νεωτέρας

Μπάρκας: Μένει στην Ουτρέχτη μέχρι... νεωτέρας

Newsroom
Ο Βασίλης Μπάρκας με τη φανέλα της Ουτρέχτης

bet365

Ο Βασίλης Μπάρκας ενημερώθηκε από την Ουτρέχτη πως θα παραμείνει και του χρόνου στην ομάδα, αφού εκείνη έκανε χρήση της οψιόν που υπήρχε στο μεταξύ τους συμβόλαιό.

Στην Eredivisie θα συνεχίσει να αγωνίζεται και του χρόνου ο Βασίλης Μπάρκας, αφού η Ουτρέχτη, στην οποία ανήκει, ενεργοποίησε την οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει οι δύο πλευρές και προέβλεπε την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο 29χρονος Έλληνας κίπερ έκανε αρκετά καλές εμφανίσεις φέτος και βοήθησε την ομάδα να κλειδώσει μία από τις θέσεις που οδηγούν στα Play Off του ολλανδικού πρωταθλήματος για την διεκδίκηση του εισιτηρίου του Conference League δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας. Παράλληλα, η ομάδα του διατηρεί μαθηματικές ελπίδες ακόμη για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Europa League, αφού μπορεί να είναι 7η με 49 βαθμούς, όμως απέχει μόλις τρεις από τον πέμπτο Άγιαξ.

Ο Μπάρκας πραγματοποίησε συνολικά 27 συμμετοχές κρατώντας πέντε φορές ανέπαφη την εστία του και με τις εμφανίσεις του αυτές έχει ήδη προκαλέσει το ενδιαφέρον και άλλων ομάδων του εξωτερικού, που ήταν κι ένας από τους λόγους που η Ουτρέχτη αποφάσισε να τον διατηρήσει στην ομάδα, με το νέο συμβόλαιο να περιλαμβάνει κι ένα buy out σε περίπτωση που κάποια θελήσει να τον αποκτήσει. Να σημειώσουμε πως ήδη έχει γραφτεί γι' αυτόν σαν πιθανός προορισμός η Σεβίλλη.

Λίγο αργότερα ήρθε και η ανακοίνωση της χρήσης της οψιόν από την ολλανδική ομάδα:

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

EREDIVISIE Τελευταία Νέα