Εθνική: Εστάλη το έγγραφο στον Δήμο Σπάτων, σκέψεις να μεταφερθεί εκεί και η ΕΠΟ!

Εθνική: Εστάλη το έγγραφο στον Δήμο Σπάτων, σκέψεις να μεταφερθεί εκεί και η ΕΠΟ!

Δημήτρης Τομαράς
Εθνική: Εστάλη το έγγραφο στον Δήμο Σπάτων, σκέψεις να μεταφερθεί εκεί και η ΕΠΟ!

bet365

Η ΕΠΟ έστειλε το σχετικό έγγραφο για την παραχώρηση της έκτασης 40 στρεμμάτων στον Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδας και περιμένει την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Έργο περίπου 15 εκατ. ευρώ και πλάνο και σκέψεις να πάει εκεί ακόμα και η ΕΠΟ!
Με βάση τα όσα είχαν προκύψει από τις πληροφορίες του Gazzetta οι άνθρωποι της ΕΠΟ ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τον Δήμο Σπάτων - Αρτέμιδος για την παραχώρηση χωρίς αντίτιμο μία έκτασης στην περιοχή.
Το μόνο που ζητάει ο Δήμος είναι να προπονούνται σε αυτό το προπονητικό κέντρο όταν και εφόσον φτιαχτεί ομάδες της περιοχής. Η ΕΠΟ έστειλε ήδη το έγγραφο για την παραχώρηση της έκτασης 40 στρεμμάτων και περιμένει το δημοτικό συμβούλιο - που θα γίνει άμεσα - για θετική απάντηση. Το πλάνο για το έργο αυτό είναι με τρία γήπεδα, ένα γήπεδο σάλας, ένα γήπεδο beach soccer και ακόμα και να υπάρχει ένας τύπος γέφυρας που θα ενώνει τα γήπεδα. Επίσης αποδυτήρια, ξενώνας, χώρος εστιατορίου και ενώ υπάρχουν σκέψεις και πρόταση να πάνε εκεί ακόμα και τα γραφεία της ΕΠΟ.
Το έργο αυτό στα Σπάτα εκτιμάται πως μπορεί να πάει στα 15 εκατ. ευρώ. Η ΕΠΟ προσβλέπει σε μία βοήθεια της τάξεως των 4 εκατ. ευρώ από ένα σχετικό ειδικό πρόγραμμα επιχορήγησης της UEFA. Επίσης από ανθρώπους της προκύπτει ότι έχουν τις διαβεβαιώσεις του Υφυπουργείου Αθλητισμού για βοήθεια ενώ γίνεται συζήτηση και με έναν χορηγό για ένα μεγάλο ποσό. Οι επόμενες εξελίξεις ίσως να προκύψουν το αργότερο μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα.
 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα