Εθνική: Ο... τελικός με την Αρμενία κρίνει και το μέλλον του Αναστασιάδη (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Εθνική: Ο... τελικός με την Αρμενία κρίνει και το μέλλον του Αναστασιάδη (poll)

bet365

Με τον Άγγελο Αναστασιάδη να βρίσκεται σε πιο δύσκολη θέση από ποτέ η Εθνική μας ομάδα δίνει ματς με τον... χαρακτήρα του τελικού απέναντι στην Αρμενία (21.45, ΟΑΚΑ) το βράδυ της Τρίτης.

Η Εθνική μας ομάδα μετά τη βαριά ήττα από την Ιταλία σε ένα ματς - όπου και με βασική ευθύνη του τεχνικού επιτελείου σχεδόν τίποτα δεν πήγε καλά - έχει μπροστά της το πλέον κομβικό ματς με τους Αρμένιους. Ένα παιχνίδι όπου μπορεί βάση παράδοσης τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα να έχει για τα καλά το πάνω χέρι, όμως σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόσωπο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος τον τελευταίο καιρό αλλά και την διαχείριση που γίνεται από τον πάγκο τα πράγματα δεν δείχνουν καλά.

Ο ίδιος ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά από έξι παιχνίδια στο τιμόνι της Εθνικής μας είναι στην πιο δύσκολη θέση απ' όλους. Στην δυσκολότερη δυνατή θέση που θα μπορούσε να είναι ενώ εάν υπάρξει αρνητικό αποτέλεσμα με τους Αρμένιους το βράδυ της Τρίτης στο ΟΑΚΑ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί η πιθανότητα ακόμα και της απομάκρυνσής του. Η Ελλάδα στην παρούσα φάση θέλει νίκη με την Αρμενία έστω και με... μισό μηδέν και παράλληλα να χάσουν οι Βόσνιοι από τους Ιταλούς για να συνεχίσει να έχει αγωνιστικά το δικαίωμα να κοντράρει τους Φινλανδούς για την 2η θέση. Είναι εφικτό κάτι τέτοιο;

Εάν βελτιωθεί δραστικά η εικόνα της στο γήπεδο είναι. Τα τελευταία δείγματα όμως έχουν δώσει το... πάτημα ότι το παιχνίδι με την Αρμενία μπορεί να εξελιχθεί σε... ντέρμπι. Πιο κάτω ψηφίστε στο poll.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα