Βουλγαρία: Ο Πρωθυπουργός καλεί σε παραίτηση τον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας!

Βουλγαρία: Ο Πρωθυπουργός καλεί σε παραίτηση τον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας!

Κώστας Ζάλιαρης
Βουλγαρία: Ο Πρωθυπουργός καλεί σε παραίτηση τον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας!

bet365

Έπειτα από τα εμετικά περιστατικά στη Σόφια, στην ήττα (6-0) από την Αγγλία στα προκριματικά του Euro 2020, ο Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, καλεί σε παραίτηση τον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας!

Στο «Βασίλ Λέφσκι», το βράδυ της Δευτέρας, παρά το γεγονός πως κομμάτι των κερκίδων παρέμεινε κλειστό έπειτα από τιμωρία για ρατσιστικά περιστατικά του παρελθόντος, οι ναζί και οι άμυαλοι βρήκαν τρόπο να βρεθούν στο γήπεδο και να κάνουν το κομμάτι τους.

Το ματς των Βούλγαρων με την Αγγλία διεκόπη δυο φορές, με τα «τρία λιοντάρια» να επιλέγουν να μην αποσυρθούν στ' αποδυτήρια λίγο πριν το πρώτο ημίχρονο, κόντρα σε ό,τι όριζε κανονικά το πρωτόκολλο...

Οι ήχοι μαϊμούδων, οι ναζιστικοί χαιρετισμοί και οι συνεχείς αποδοκιμασίες προς τους μαύρους ποδοσφαιριστές της Αγγλίας δημιούργησαν κάκιστες συνθήκες για το ματς, ενώ, ο ομοσπονδιακός προπονητής των γηπεδούχων, Κράσιμιρ Μπαλάκοφ, δήλωσε: «Δεν άκουσα τίποτα, ήμουν συγκεντρωμένος στο παιχνίδι»!

Έπειτα απ' όλα αυτά, ο Πρωθυπουργός Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ, κάλεσε τον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας, Μπόρισλαβ Μιχαΐλοφ, να παραιτηθεί από το πόστο του!

«Η Κυβέρνηση έχει κάνει πολλά για τη βελτίωση του ποδοσφαίρου της χώρας τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Όμως, έπειτα από τα τελευταία περιστατικά, ο Πρωθυπουργός μου ανέφερε ότι θα πρέπει να σταματήσω οποιαδήποτε επαφή με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ακόμα και τις υποχρεώσεις στο οικονομικό τμήμα, μέχρι να παραιτηθεί ο Μπόρισλαβ Μιχαΐλοφ» ανέφερε ο Υφυπουργός Αθλητισμού της χώρας, Κράσεν Κράλεφ.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα