Πογέτ: «MVP είναι οι παίκτες, θα δώσουμε το 100% για να πάμε στο EURO» (vid)

Ο Πογέτ
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας στάθηκε στην ποιότητα και την αξία των παικτών του και στις τηλεοπτικές του δηλώσεις αλλά και στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Γκουστάβο Πογέτ μιλώντας στον ALPHA έπειτα από το Ελλάδα - Καζακστάν (5-0) ρωτήθηκε για αρκετά πράγματα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας είπε ανάμεσα στα άλλα για:

Τον Μασούρα: Δεν είμαι τόσο εργατικός όσο ο Γιώργος αλλά μπορώ να βάλω κάποια γκολ.

Το τι έκανε τη διαφορά σε αυτό το ματς: Η διαφορά ήταν το ξεκίνημα της ομάδας. Ήταν 25 λεπτά που οι ποδοσφαιριστές ήταν εκπληκτικοί και για αυτό είχαμε αυτό το αποτέλεσμα.

Την Εθνική και την εικόνα της: Πριν έρθω υπήρχαν παιχνίδια που μπορούσαμε να νικήσουμε. Αυτό που χρειαζόταν ήταν η νοοτροπία για να νικήσουμε αυτά τα ματς. Αποκτήσαμε τη νοοτροπία.

Το EURO: Ο βασικός στόχος ήταν το Euro. Τώρα βρισκόμαστε ένα παιχνίδι μακριά. Υπόσχομαι ότι η ομάδα θα δώσει το 100% για να πάμε στο EURO.

Τη Γεωργία και εάν εκείνος είναι MVP: Γνωρίζουμε ότι είναι μία συμπαγής ομάδα και είναι γρήγορη στην επίθεση και στις αντεπιθέσεις. Γνωρίζουμε τα πάντα.

Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Είναι δύσκολο να επιλέξουμε ποιος θα μπει στην ομάδα. Δεν είμαι εγώ ο MVP. MVP είναι οι παίκτες. Η συγκέντρωση είναι πολύ βασικό. Τα παιδιά ξέρουν ότι έχουμε κάνει ένα βήμα και έχουμε ακόμα ένα.

Το ότι είναι μία οικογένεια: Όταν ξεκινήσαμε να δουλεύουμε είχαμε αποφασίσει ότι θα συμπεριφερόμαστε στους παίκτες όπως θέλαμε να μας συμπεριφέρονται και σε εμάς. Όπως θα θέλαμε να μας φέρονται όταν ήμασταν εμείς ποδοσφαιριστές.

@Photo credits: eurokinissi
 

EURO Τελευταία Νέα