Εθνική Ελλάδος: Στο πλευρό της ομάδας περίπου 500 Έλληνες στην Γεωργία

Εθνική Ελλάδος: Στο πλευρό της ομάδας περίπου 500 Έλληνες στην Γεωργία

ελλαδα
Την στήριξη περίπου 500 οπαδών θα έχει η Εθνική Ελλάδος στην Γεωργία για το κρίσιμο παιχνίδι με φόντο την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024.

Αποστολή στην Τιφλίδα: Γιάννης Σαπουντζάκης

Ένα βήμα μακριά από την επιστροφή στις μεγάλες διοργανώσεις βρίσκεται η Εθνική Ελλάδος, καθώς το απόγευμα της Τρίτης (26/03) θα φιλοξενηθεί από τηn Γεωργία με στόχο την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024.

Τα πράγματα για τη χώρα μας μόνο εύκολα δεν θα είναι, καθώς θα βρεθεί σε ένα κατάμεστο στάδιο 52 χιλιάδων θέσεων, αφού οι οπαδοί της Γεωργίας εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια μέσα σε λιγότερο από έξι ώρες (!).

Βέβαια οι ποδοσφαιριστές του Γκουστάβο Πογέτ θα έχουν και εκείνοι οπαδούς στο πλευρό τους, καθώς περίπου 500 Έλληνες θα βρεθούν στις εξέδρες του «Μπόρις Παϊχάτζε Ντιναμό Αρένα» για να στηρίξουν την Εθνική Ομάδα.

Από την άλλη οι οπαδοί της Γεωργίας που δεν πρόλαβαν να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για το ματς, σκαρφίστηκαν έναν ξεχωριστό τρόπο για να μπουν στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα έστειλαν email στην ΕΠΟ υποστηρίζοντας ότι έχουν ελληνικές ρίζες, προκειμένου να πάρουν μία θέση στην κερκίδα των Ελλήνων. Παρ' όλα αυτά, η Ελληνική Ομοσπονδία έχει φροντίσει τα εισιτήρια να καταλήξουν μόνο σε Έλληνες οπαδούς.

Δεξίωση στην πρεσβεία με αφορμή την 25η Μαρτίου

Το απόγευμα της Δευτέρας, στην ελληνική πρεσβεία στην Γεωργία, πραγματοποιήθηκε δεξίωση και με αφορμή την επέτειο εορτασμού της απελευθέρωσης (25η Μαρτίου), στην οποία και προσκλήθηκαν στελέχη της ΕΠΟ, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος, Τάκης Μπαλτάκος.

@Photo credits: INTIME
 

EURO Τελευταία Νέα