Το Gazzetta στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής Ελλάδος πριν τον τελικό κόντρα στην Γεωργία

ελλαδα
Την τελευταία της προπόνηση πριν το παιχνίδι της... δεκαετίας κόντρα στην Γεωργία πραγματοποίησε η Εθνική Ελλάδος, παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ, Παναγιώτη Μπαλτάκου.

Αποστολή στην Τιφλίδα: Γιάννης Σαπουντζάκης

Αντίστροφα μετρούν άπαντες στην Εθνική Ελλάδος για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Γεωργία στην Τιφλίδα, όπου μοναδικός στόχος είναι η νίκη και η πρόκριση στα τελικά του EURO μετά από δώδεκα χρόνια.

Οι παίκτες του Γκουστάβο Πογέτ προπονήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας, στο «Μπόρις Παϊχάτζε Ντιναμό Αρένα» όπου θα γίνει το ματς της Τρίτης (26/03), όπου υπάρχει αρκετό κρύο ενώ το κλίμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τιμ είναι εξαιρετικό.

ελλάδα

Στις εξέδρες για τα 15 λεπτά που έχουν διαθέσιμα δημοσιογράφοι, βρέθηκαν κάποιοι οπαδοί και εκπρόσωποι χορηγών ενώ ήταν παρών και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος.

Άξιο αναφοράς είναι πως στο γήπεδο βρέθηκε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρωταθλητής του Euro 2004, Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος μίλησε και με τους παίκτες πριν ξεκινήσουν την προπόνηση. Ο άλλοτε, τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, θα έχει ρόλο σχολιαστή στο ματς της Τρίτης για κανάλι που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης.

ελλάδα

@Photo credits: INTIME
 

EURO Τελευταία Νέα