Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (26/03) στο Gazzetta

Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (26/03) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα
Η μεγάλη μάχη της Ελλάδας στην Τιφλίδα με τη Γεωργία ξεχωρίζει από τα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Sport Day: Πάμε σαν άλλοτε! Με σύμμαχο την εξαιρετική παράδοση απέναντι στη Γεωργία η Εθνική είναι πανέτοιμοι να επιστρέψει στις ένδοξες ημέρες! Η Ελλάδα θα παίξει στον τελικό για το Euro με το ίδιο σχήμα που συνέτριψε το Καζακστάν. «Δεν μου αρέσουν τα πέναλτι» ξεκαθάρισε ο Πογέτ.

Live Sport: Ελλάδα μου, τρελαίνομαι! Απόψε στη Γεωργία ξαναγράφουμε ιστορία και πάμε στο Euro στη Γερμανία! Έκλεισε Κίναν Έβανς! Ο Ολυμπιακός πρόλαβε τους μνηστήρες και απέσπασε το «ναι» του σταρ της Ζαλγκίρις.

Φως των Σπορ: Αυτή η νύχτα μένει! Την πρόκριση στο Euro της Γερμανίας με όλες τις δυνάμεις της θα κυνηγήσει απόψε η Εθνική Ελλάδας απέναντι στη Γεωργία στην Τιφλίδα. Έτοιμη για τη μεγάλη αναμέτρηση η «γαλανόλευκη» που θα πάει με συνταγή Καζακστάν.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Εφιάλτης! Ο Ρόμπι Κιν βλέπει ακόμα στον ύπνο του τον... σούπερμαν! Ο προπονητής της Μακάμπι έχει ακόμα να λέει για τον Πορτογάλο μάγο αλλά και για τον Ολυμπιακό.

Ώρα των Σπορ: Μαγική ατμόσφαιρα στην Αγιά Σοφιά στο ντέρμπι με Ολυμπιακό! 30.000 σημαίες της αιώνιας ΑΕΚ. Θα είναι σε στυλ κορεό για λόγους ασφαλείας.

Metrosport: Υπερηφάνεια και συγκίνηση. Πλούσιο εορταστικό διήμερο για τα 110 χρόνια του Άρη. Σε ένα εντυπωσιακό γκαλά γεμάτο συναισθήματα ο σύλλογος τίμησε το ένδοξο παρελθόν του.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

 

EURO Τελευταία Νέα