EURO 2024: Η επίσημη εφαρμογή της UEFA για τη διοργάνωση

Newsroom
Euro 2024
Η ειδική εφαρμογή της UEFA κυκλοφορεί ήδη ενόψει του EURO 2024, από την οποία μπορείτε να ενημερώνεστε για το κάθε τί που συμβαίνει γύρω από το τουρνουά.

Το καλοκαίρι αναμένεται γεμάτο μπάλα και αγωνιστική δράση, καθώς το EURO 2024 κάνει πρεμιέρα στις 14 Ιουνίου στα γήπεδα της Γερμανίας και υπόσχεται θέαμα και συγκινήσεις.

Μερικές από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές δυνάμεις «εξοπλισμένες» με τα κορυφαία ονόματα του αθλήματος περιμένουν με αγωνία τη σέντρα της διοργάνωσης, σε μια ακόμα ευκαιρία για τίτλους και διάκριση.

Η UEFA μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της στα social media έχει πάρει... μέτρα για να καλύψει κάθε σπιθαμή του τουρνουά, όμως οι συγκεκριμένες πλατφόρμες δεν είναι το μοναδικό «κανάλι» επικοινωνίας και κάλυψης.

Οι ιθύνοντες της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας άλλωστε έχουν κυκλοφορήσει και την ειδική εφαρμογή του EURO 2024, από την οποία μπορείτε να ενημερώνεστε και να βλέπετε υλικό για κάθε τι που συμβαίνει στο τουρνουά.

Τιτλοφορεί ως «UEFA EURO 2024 Official» και μπορείτε να την κατεβάσετε σε Android και IOS κινητά μέσα από το Google Play και Apple App Store αντίστοιχα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

EURO Τελευταία Νέα