ΑΕΚ: Υποψήφιος να πάει στο Euro ο Στάνκοβιτς σύμφωνα με τους Αυστριακούς

Newsroom
«Υποψήφιος να πάει στο Euro ο Στάνκοβιτς μετά τον τραυματισμό του Σλάγκερ»
Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αυστρία, ένας τραυματισμός είναι πιθανό να στείλει τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς της ΑΕΚ στο Euro.

Η αυστριακή ιστοσελίδα «kleine zeitung» ανέλυσε τα δεδομένα για τον αντικαταστάτη του βασικού γκολκίπερ της εθνικής Αυστρίας, Αλεξάντερ Σλάγκερ, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο και θα αναγκαστεί να κάνει επέμβαση στον μηνίσκο, κάτι που σημαίνει πως είναι αμφίβολος και για τα τελικά του Euro το καλοκαίρι.

Το αυστριακό μέσο, λοιπόν, εξήγησε πως αν τα πράγματα κυλήσουν όπως φαίνονται κι εκείνος δεν καταφέρει να δώσει το «παρών» στην διοργάνωση, τότε την θέση του θα πάρει ο μέχρι πρότινος Νο.2 στην ιεραρχία, Πάτρικ Πεντζ, με την τριάδα να κλειδώνει πιθανότατα με τους Τομπάιας Λαουάλ και Νίκλας Χεντλ.

Ωστόσο, ο τελευταίος δεν διανύει την καλύτερη περίοδο την άνοιξη αυτή κι αυτό μπορεί να δώσει την ευκαιρία σε άλλους υποψηφίους να του πάρουν την θέση. Ο λόγος για τους Ντέγιαν Στογιάνοβιτς, Χέιντζ Λίντνερ, Ντάνιελ Μπάχμαν και φυσικά Τσίτσαν Στάνκοβιτς της ΑΕΚ.

Για τον κίπερ της «Ένωσης» το συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρει πως ήταν παροδικά φέτος Νο.1 επιλογή στην ομάδα του ενώ ο Ραλφ Ράγκνικ τον έχει στο νου του, όπως απέδειξαν και οι κλήσεις του Μαρτίου. Ωστόσο ήταν άτυχος και τραυματίστηκε στα τέλη του Μαρτίου κι έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί ξανά, όντας στον πάγκο στα τελευταία δύο ματς της ομάδας του. Σημειώνει δε πως αν μπορέσει να επανέλθει κάτω από τα γκολπόστ των «κιτρινόμαυρων», που μάχονται για το πρωτάθλημα, δεν μπορεί να αποκλειστεί σαν επιλογή.

@Photo credits: INTIME
 

EURO Τελευταία Νέα