Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (09/05) στο Gazzetta

Newsroom
πρωτοσέλιδα
Η μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final 4 του Βερολίνου και το ιστορικό παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» με την Άστον Βίλα στα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Sport Day: Πανέτοιμοι οι «ερυθρόλευκοι» για την πιο χρυσή σελίδα της ιστορίας τους: Την πρόκριση στον τελικό του Conference League για την κούπα που θα γράφει Olympiacos.

Live Sport: Τανκ στο Βερολίνο! Ο μυθικός Ολυμπιακός πάτησε ξανά την Μπαρτσελόνα στο σπίτι της και πέταξε για το F4 όπου θα διεκδικήσει το 4ο ευρωπαϊκό. Απόψε γράφεται ιστορία: Ο τεράστιος Ολυμπιακός αποκλείει την Άστον Βίλα και προκρίνεται στον τελικό του Conference League.

Φως των Σπορ: Μέγας Ολυμπιακός γυρίζει θριαμβευτής από την Ευρώπη! Θεός και μάγκας! Νίκησε ξανά την Μπαρτσελόνα και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στο Final 4 για τρίτη σερί χρονιά.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Ρίξε κόκκινο στη νύχτα! Ο θρύλος θέλει να προστατεύσει το 4-2 του Βίλα Παρκ απέναντι στην Άστον Βίλα και να γράψει ιστορία, κλείνοντας το εισιτήριο για τον τελικό της 29ης Μαϊου. Αμόκ! Ντελίριο! Ο θρύλος πάει στο Βερολίνο!

Ώρα των Σπορ: Δεν γλιτώνουν από τον Ματίας! Πήγε πάλι στον κουβά η προπαγάνδα τους. Κανονικά με Αλμέιδα στο Φάληρο οι πρωταθλητές. Φουλ ένταση και γκολ. Ο Αλμέιδα άρχισε από χθες να δουλεύει εντατικά όλα όσα θέλει να δει από την ΑΕΚ στο κρίσιμο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Metrosport: Πάθος και μυαλό αληθινού ΠΑΟΚ. Τι ζητάει ο Λουτσέσκου από τους παίκτες του και πως σχεδιάζει το κρίσιμο ματς με τον Ολυμπιακό.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ