Άρης: Νίκη στο Κύπελλο με τους αναπληρωματικούς η Αστάνα πριν τη ρεβάνς του «Κλ. Βικελίδης»

Βασίλης Τεμπέλης
Άρης: Νίκη στο Κύπελλο με τους αναπληρωματικούς η Αστάνα πριν τη ρεβάνς του «Κλ. Βικελίδης»

bet365

Η Αστάνα νίκησε με τους αναπληρωματικούς 1-0 την Αχζαγίκ για το Κύπελλο Καζακστάν, τέσσερις μέρες πριν από τη ρεβάνς με τον Άρη (29/7, 21:30) στο «Κλ. Βικελίδης» για το δεύτερο προκριματικό του Europa Conference League.

Ο Άρης θα προσπαθήσει στη ρεβάνς του «Κλ. Βικελίδης» (29/7, 21:30) να ανατρέψει το σκορ της εκτός έδρας ήττας (2-0) από την Αστάνα και να προκριθεί εκείνος από το δεύτερο στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, ωστόσο η ομάδα από το Καζακστάν έρχεται στην Ελλάδα με ανεβασμένη ψυχολογία.

Με αναπληρωματικούς, καθώς ο Αντρέι Τιχόνοβ ξεκούρασε σχεδόν όλους τους βασικούς πλην του Λούκα Σιμούνοβιτς, νίκησε 1-0 την Αχζαγίκ για το Κύπελλο Καζακστάν και σκαρφάλωσε στην κορυφή του τρίτου ομίλου της διοργάνωσης.

Η Αστάνα αγωνίστηκε σε διάταξη 4-5-1 και πήρε τη νίκη χάρη στο γκολ του Αμπάτ Αϊμπέτοβ στο 42ο λεπτό. Τελείωσε το ματς με παίκτη λιγότερο, καθώς στις καθυστερήσεις (90+4') αποβλήθηκε ο Μαρκ Γκούρμαν. Ουσιαστικά εκμεταλλεύτηκε το πρώτο της καλό ημίχρονο και δεν... ίδρωσε στο δεύτερο.

Αναλυτικά: Ζαρούτσκι, Καδέτε, Γκουρμάν, Τομάσεβιτς, Σκβορτσόβ, Σιμούνοβιτς, Σαγκνάγιεβ (84' Καρμίζεβ), Προκοπένκο (62' Εουζένιο), Σοβέτ (46' Μπαρσεγκιάν), Μπασμάνοβ (46' Τομάσοβ), Αϊμπμέτοβ (46' Μπετσιράι).

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα