Γάνδη - Γουέστ Χαμ 1-1: O Κάιπερς κράτησε «ζωντανούς» τους Βέλγους

Ο Ούγκο Κάιπερς πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Γουέστ Χαμ

bet365

Η Γουέστ Χαμ προηγήθηκε στο Βέλγιο κόντρα στην Γάνδη, όμως ο πρώην σέντερ φορ του Εργοτέλη και του Ολυμπιακού, Ούγκο Κάιπερς ισοφάρισε σε 1-1 με ένα φανταστικό γκολ και κράτησε την ομάδα του «ζωντανή» ενόψει της ρεβάνς του Λονδίνου.

Σε ένα ματς με γρήγορο ρυθμό και φάσεις η Γουέστ Χαμ προηγήθηκε στην έδρα της Γάνδης, όμως ο «καυτός» Ούγκο Κάιπερς βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με φανταστικό γκολ, διαμόρφωσε το τελικό 1-1 και άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στο Λονδίνο. Κυριάρχησαν στο δεύτερο μέρος και έχασαν ευκαιρίες οι γηπεδούχοι.

Το ματς στο πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο. Στο 23' ο Ντε Σαρ απείλησε με συρτό σουτ εκτός περιοχής με τον Αρεολά να μπλοκάρει και στο 35' ο Πλατκόφσκι με κεφαλιά από εξαιρετική θέση μέσα από την περιοχή αστόχησε.

Στο 41' μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ρουφ δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα και ο Αγκέρ την έσπρωξε στα δίχτυα. Ο Τάσος Σιδηρόπουλος μέτρησε το γκολ σε πρώτο χρόνο, όμως μετά από παρέμβαση του VAR, Άγγελου Ευαγγέλου ακυρώθηκε για χέρι του σκόρερ.

Στο 45+3' τα Σφυριά έπιασαν στον... ύπνο την άμυνα των γηπεδούχων και άνοιξαν το σκορ. Γρήγορη εκτέλεση πλαγίου του Τσουφάλ, ο Μπόουεν έκανε το γύρισμα και ο Ινγκς εξ επαφής έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος η Γάνδη πήρε τον έλεγχο και δημιούργησε φάσεις. Οι Βέλγοι ισοφάρισαν στο 56' όταν ο Κάστρο Μόντες έβγαλε την κάθετη πάσα, ο Κάιπερς απέφυγε έναν αντίπαλο του και πλάσαρε για το 1-1. Ο πρώην σέντερ φορ Εργοτέλη και Ολυμπιακού έφτασε τα 25 γκολ σε 47 εμφανίσεις στην τρέχουσα σεζόν.

Στο 68' ο Σαμουάς γύρισε την μπάλα, ο Κάστρο Μόντες εκτέλεσε μέσα από την περιοχή αλλά αστόχησε, στο 82' ο Ορμπάν με φανταστικό ψαλίδι τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και στο 87' Τισουντάλι και Σαμουάς έκαναν το 1-2, ο πρώτος εκτέλεσε μέσα από την περιοχή αλλά αστόχησε. Ενδιάμεσα στο 76' ο Πακετά έκανε την κάθετη πάσα, ο Μπόουεν βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε άστοχα.

Στο 90+3' ο Σιδηρόπουλος απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα στον Πιατκόβσκι για ανατροπή του Πακετά από το ημικύκλιο της περιοχής. Ο Ευαγγέλου τον κάλεσε, με τον Έλληνα ρεφ να ανακαλεί την απόφαση του, καθώς ο αμυντικός της Γάνδης έκανε καθαρό μαρκάρισμα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα