Φιορεντίνα - Λεχ Πόζναν: Οι Πολωνοί έκαναν το 0-3 στο «Αρτέμιο Φράνκι», έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους Βιόλα ο Σοτίλ (vid)

fiorentina

bet365

Η τρομερή Λεχ Πόζναν έκανε στο 69' το 3-0 κόντρα στη Φιορεντίνα στη ρεβάνς του «Αρτέμιο Φράνκι» και ισοφάρισε το συνολικό σκορ του ζευγαριού σε 4-4, όμως ο Σοτίλ έδωσε εκ νέου προβάδισμα πρόκρισης στους Βιόλα.

Αδιανόητη εμφάνιση της Λεχ Πόζναν στο «Αρτέμιο Φράνκι»! Η Φιορεντίνα είχε νικήσει εκτός έδρας στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα προημιτελικά του Conference League με 4-1, η ρεβάνς έμοιαζε με τυπική διαιδικασία, όμως οι Πολωνοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν το συνολικό σκορ του ζευγαριού σε 4-4.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν γρήγορο τέρμα μόλις στο 9' με τον Σόουζα, στο 63' ο Τέρζιτς έκανε πέναλτι, το οποίο ο Βέλντε μετέτρεψε σε γκολ και στο 69' ο Σόμπιεχ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Βιόλα εξ επαφής μετά από γύρισμα του Κάρλστρομ και έκανε το 0-3, το οποίο θα ήταν σκορ παράτασης. Στο 78' ο Σοτίλ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 1-3 και έδωσε εκ νέου προβάδισμα πρόκρισης στους γηπεδούχους.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα