Λουτσέσκου: «Αξίζαμε την πρόκριση, κακή αντίδραση από τους παίκτες μου»

Newsroom
Ο Λουτσέσκου

bet365

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου χαρακτήρισε δίκαιη την πρόκριση της Ντινάμο στην επόμενη φάση του Conference League ενώ ερμήνευσε την (… κακή όπως είπε) αντίδραση των παικτών του στο πανό κατά της Ουκρανίας που είχε αναρτηθεί από μικρή μερίδα οπαδών του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου χαρακτήρισε δίκαιη την πρόκριση της ομάδας του λέγοντας μεταξύ άλλων ότι… «είχαμε μειονέκτημα απέναντι στον Άρη ο οποίος διαθέτει παίκτες με παραστάσεις από τα κορυφαία Πρωταθλήματα. Κάναμε μια καλή εμφάνιση και η ομάδα μου άξιζε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Παρότι η ομάδα μου βρέθηκε σε δύσκολη θέση με το γκολ που πέτυχε ο Αρης, η ομάδα μου έδειξε χαρακτήρα, αντέδρασε και πήρε αυτό που άξιζε».

Ρωτήθηκε για την αντίδραση των παικτών του μετά την πρόκριση, το γεγονός ότι προσπάθησαν να πανηγυρίσουν μπροστά στους οργανωμένους οπαδούς του Άρη με συνέπεια να υπάρξει σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών. «Έγινε λόγω του πανό που αναρτήθηκε στο πρώτο παιχνίδι. Πράγματι δεν ήταν σωστό, αυτό που έκαναν οι παίκτες μου», απάντησε μεταξύ άλλων και μετά από διαδοχικές ερωτήσεις των Ελλήνων εκπροσώπων του Τύπου – υπήρξε μάλιστα παρεξήγηση με τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας της Ντινάμο – ο Λουτσέσκου πρόσθεσε ότι «ήταν μια κακή αντίδραση».

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα