Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ζόρια Λουχάνσκ 3-2: Επικράτησαν οι Ισραηλινοί και είναι φαβορί για την πρόκριση!

maccabi_tel_aviv

bet365

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ νίκησε με 3-2 τη Ζόρια Λουχάνσκ, στην εξ' αναβολής αναμέτρηση για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Conference League.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επικράτησε με 3-2 της Ζόρια Λουχάνσκ, στην εξ' αναβολής αναμέτρηση για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Conference League λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στο Ισραήλ.

Ο αγώνας διεξήχθη στην έδρα της ευρωπαϊκής αντιπάλου του Ολυμπιακού, Μπάτσκα Τόπολα και κεκλεισμένων των θυρών. Οι Ισραηλινοί μπήκαν δυναμικά από την αρχή του αγώνα, ωστόσο κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις προσπάθειές τους στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Συγκεκριμένα στο 45+1', ο Κανικόφσκι «μοίρασε» στον αρχηγό της ομάδας, Εράν Ζάχαβι, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0 για τη Μακάμπι.

Στην επανάληψη η κυριαρχία των γηπεδούχων συνεχίστηκε και με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ντορ Πέρετζ, ο οποίος σκόραρε δύο γκολ (46', 60') φάνηκε να «κλειδώνουν» τη νίκη για την ομάδα του Ρόμπι Κιν και την κατάκτηση των τριών βαθμών. Η Ζόρια κατάφερε να βγάλει αντίδραση και μείωσε αρχικά σε 3-1 στο 71', χάρη στο τέρμα που πέτυχε ο Εντουάρντο Γκερέρο και στη συνέχεια στο 88', πέτυχε και δεύτερο γκολ με σκόρερ τον Ίγκορ Γκόρμπατς αυτή τη φορά.

Υπενθυμίζουμε πως η Ζόρια ήταν αρνητική στο να αναβληθεί η αναμέτρησή της κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και οι Ουκρανοί μάλιστα είχαν εκδώσει και σχετική ανακοίνωση.

2ος Όμιλος - Βαθμολογία

  1. Γάνδη 4 (11-3) 10
  2. Μακάμπι Τελ Αβίβ 4 (6-5) 6
  3. Ζόρια 4 (3-4) 4
  4. Μπρέιδαμπλικ 4 (4-12) 0
@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα