ΠΑΟΚ: Χωρίς Αντρίγια Ζίβκοβιτς κόντρα στην Ελσίνκι

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δεν προπονήθηκε σήμερα

bet365

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση και ο Λουτσέσκου αποφάσισε να μη ρισκάρει με τη συμμετοχή του στον αυριανό αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για την τελευταία αναμέτρηση στη φάση των ομίλων κόντρα στην HJK Ελσίνκι, που έχει τυπικό χαρακτήρα δεδομένης της κατάκτησης της πρώτης θέσης και της πρόκρισης στους «16» του Europa Conference League.

Θεωρητικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε «λευκό» απουσιολόγιο, ωστόσο στην τελευταία προπόνηση αποφασίστηκε να μην συμμετέχει σε κανονικούς ρυθμούς ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που το προηγούμενο διάστημα αντιμετώπιζε ένα μυϊκό πρόβλημα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε να μη ρισκάρει με την συμμετοχή του Σέρβου μεσοεπιθετικού στην αυριανή αναμέτρηση, καθώς ακολουθεί μια σειρά από παιχνίδια στο πρωτάθλημα μέχρι και τη διακοπή για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς θα μείνει εκτός της αποστολής που θα ανακοινωθεί αργότερα και μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης, στην οποία βρέθηκε και ένα τηλεοπτικό συνεργείο από τη Ρουμανία για να καταγράψει την τελευταία πρόβα του Δικεφάλου πριν το ματς με την Ελσίνκι.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα