Ολυμπιακός: Το «έτσι ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό» από τον κόσμο του και το πανηγυρικό κλίμα στην ομάδα (vids)

Ο κόσμος των Πειραιωτών χειροκροτείται από τους παίκτες

bet365

Ο κόσμος του Ολυμπιακού μετά το 0-1 με τη Φερεντσβάρος φώναξε ένα σύνθημα γεμάτο νόημα ενώ όπως ήταν φυσικό το... τρίτο ημίχρονο στην ομάδα ήταν γεμάτο πανηγυρισμούς.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στη Βουδαπέστη επιβράβευσε τις προσπάθειες των παικτών αλλά και τη δουλειά του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με το χειροκρότημά του μετά το τέλος του αγώνα. Ένα σύνθημα που ξεχώρισε για τα καλά πώς ήταν το «εεε, οοο, έτσι ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό». Και βέβαια άνοιξε για τα καλά η... όρεξη του κόσμου που ευελπιστεί σε μία καλή πορεία στο Conference League μετά την πρόκριση με τη Φερεντσβάρος.

Και βέβαια ήταν και το... τρίτο ημίχρονο στην ομάδα. Με άκρως πανηγυρικό κλίμα στον Ολυμπιακό με αγκαλιές μεταξύ των παικτών αλλά και των ποδοσφαιριστών και των ανθρώπων της ομάδας και βέβαια πολλά μα πάρα πολλά χαμόγελα (και φυσικά τα συγχαρητήρια του Μεντιλίμπαρ προς τους παίκτες του). Οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου φυσικά μετά το πέρας του ματς πήγαν προς την εξέδρα χειροκρότησαν τον κόσμο τους αλλά και χειροκροτήθηκαν.

Έναν Ολυμπιακό που γύρισε τις πρώτες πρωινές ώρες στην Ελλάδα και την Αθήνα (όπως γίνεται μετά από κάθε ευρωπαϊκό του ματς φέτος να αναχωρεί αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης) και ενώ εκτός από την κλήρωση του Conference League που περιμένει την Παρασκευή, έχει και παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή στο φαληρικό γήπεδο (που θα είναι κεκλεισμένων των Θυρών λόγω της 2ης αγωνιστικής της ποινής του από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό).

Υπάρχει λοιπόν και συνέχεια. Όμως η βραδιά ήταν σημαντική, άκρως πανηγυρική και με το τεχνικό επιτελείο των Πειραιωτών και τους παίκτες τους να το χαίρονται για τα καλά όλο αυτό.

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα