ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Σαμάτα ενόψει Ζάγκρεμπ

ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Σαμάτα ενόψει Ζάγκρεμπ

Αμφίβολος ο Σαμάτα ενόψει του πρώτου αγώνα με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ

bet365

Ο Τανζανός επιθετικός του ΠΑΟΚ αποχώρησε με ενοχλήσεις από το ματς με τη Λαμία και η συμμετοχή του στην αποστολή για το Ζάγκρεμπ θα ξεκαθαρίσει αύριο μετά την τελευταία προπόνηση.

Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για το ταξίδι στην Κροατία και την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ για τη φάση των «16» του Europa Conference League.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου επέστρεψε σήμερα το πρωί στο γήπεδο και ξεκίνησε την προετοιμασία στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, όπου θα πραγματοποιηθεί και η αυριανή τελευταία προπόνηση πριν από την αναχώρηση της αποστολής για το Ζάγκρεμπ.

Το κατά πόσο θα είναι διαθέσιμος ο Άλι Σαμάτα θα ξεκαθαρίσει κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας. Ο Τανζανός επιθετικός αποχώρησε από το τελευταίο παιχνίδι με έναν μυϊκό σπασμό στη μέση, εξαιτίας ενός χτυπήματος που δέχθηκε, σήμερα υποβλήθηκε σε θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί αύριο, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση. Εκτός προπόνησης έμεινε κι ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στη Λαμία ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι δούλεψαν υπό δυνατή βροχή στο γήπεδο, πάνω στο τακτικό κομμάτι με έμφαση στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, ενώ έπαιξαν κι οικογενειακό δίτερμα.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα